i7 4770 için Ekran Kartı Önerisi

Siz mi hesaplayacaksınız ben mi?
RX 560 4 GB alabilirsin.
1050Ti arasında çok fark var 1050Ti almak istiyorum ya daha uzun ömürlü olur hem.

Cpu: 84 watt
Gpu: 75 watt
Diğer bileşenler: 30-40 watt
Toplam: 190-200 watt

12.3V x 15.6A = 190watt

Eski sistem 180-190 watt

Powerin eskidiği düşünülürse 170-180 watt güç verebileceğini ve işlemcinin %100de çalışmayacağını düşünürsek. Büyük ihtimalle yetecektir.

Yetersiz gelir ise:
bilgisayar oyun esnasında falan kapanırsa fanları ve varsa disket sürücüyü çıkarıp yan kapağı çıkarıp kullanılabilir. 1-2 ay sonra 500 watt 80plus sertifikasına sahip bir güç kaynağı alabilirsiniz.

Aldıktan sonra bir deneyelim ozaman sıkıntı çıkarsa yeni bir güç kaynağı alayım.Bir de bu 1050Ti da pin girişi var güç kaynağı için o kablo var mıdır benim psu'da? Dikkat etmedim açtığımda.Yoksa nasıl yapıcaz?

Güç kaynağında 6 pin güç girişi yoktur.
Alacağın gtx 1050ti de 6 pin güç girişi var ise; 6 pini eski ide hdd girişine çeviren aparatlar var onlardan 5-10tl ye alabilirsin.

Güç kaynağında 6 pin güç girişi yoktur.
Alacağın gtx 1050ti de 6 pin güç girişi var ise; 6 pini eski ide hdd girişine çeviren aparatlar var onlardan 5-10tl ye alabilirsin.
Eki Görüntüle 275540
Tekrar açtım şuan kasayıda boşta birtane kablo var kırmızı sarı siyahlı kabloları ucu siyah in uzun bişey onu 6pine mi dönüştürücez? (o ucundaki şeylerin içinde sarı noktalar var işte)

Tekrar açtım şuan kasayıda boşta birtane kablo var kırmızı sarı siyahlı kabloları ucu siyah in uzun bişey onu 6pine mi dönüştürücez? (o ucundaki şeylerin içinde sarı noktalar var işte)

Bu girişi 6 pin güç girişine çevireceksiniz.
:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…