İhsan Akçağlayan
Kilopat
Daha fazla
Merhaba dostlar, 1.5 hafta önce başıma böyle bir facia geldi,
İlk önce sistem özelliklerim,
Intel i7 4770 3.4 GHz işlemci.
Nanya 8 GB DDR3 RAM.
Zalman ZM500-LE 500W PSU.
BIOS'dan baktığım kadarıyla Casper bilgisayar sistemleri yazan bir anakart,
MSI GTX 950 2 GB ekran kartı.
1TB Toshiba HDD ve 128 GB SanDisk SSD.
4 Yıllık PC,
Sabah saatlerinde henüz açalı 2 saat olmamıştı, CS:GO oynuyordum, her şey normaldi, FPS falan bir şey fark etmedim, sonra birden ekran gitti ve başımı aşağıya çevirdiğimde kasanın içinden kıvılcımlar çıktığı gördüm ama tam olarak nereden çıktığını göremedim, anında hemen fişi çektim elektriği kestim ve bir yanık kokusu gelmeye başladı, camını açıp baktım ama bir şey anlayamadım sanki her şey yerinde, normal gibi duruyordu.
Yoğunluktan dolayı henüz teknik servise götürmeye vakit bulamadım, tüm parçalarım yanmış mıdır? HDD benim için çok önemli, içinde manevi değeri çok yüksek fotoğraflar vardı, umarım HDD sağlamdır,
Bu arada içinde 4 adet Rampage fan ve 1 adet Intel stok soğutucu vardı,
Çok fazla tozlu, kirli de değildi.
İlk önce sistem özelliklerim,
Intel i7 4770 3.4 GHz işlemci.
Nanya 8 GB DDR3 RAM.
Zalman ZM500-LE 500W PSU.
BIOS'dan baktığım kadarıyla Casper bilgisayar sistemleri yazan bir anakart,
MSI GTX 950 2 GB ekran kartı.
1TB Toshiba HDD ve 128 GB SanDisk SSD.
4 Yıllık PC,
Sabah saatlerinde henüz açalı 2 saat olmamıştı, CS:GO oynuyordum, her şey normaldi, FPS falan bir şey fark etmedim, sonra birden ekran gitti ve başımı aşağıya çevirdiğimde kasanın içinden kıvılcımlar çıktığı gördüm ama tam olarak nereden çıktığını göremedim, anında hemen fişi çektim elektriği kestim ve bir yanık kokusu gelmeye başladı, camını açıp baktım ama bir şey anlayamadım sanki her şey yerinde, normal gibi duruyordu.
Yoğunluktan dolayı henüz teknik servise götürmeye vakit bulamadım, tüm parçalarım yanmış mıdır? HDD benim için çok önemli, içinde manevi değeri çok yüksek fotoğraflar vardı, umarım HDD sağlamdır,
Bu arada içinde 4 adet Rampage fan ve 1 adet Intel stok soğutucu vardı,
Çok fazla tozlu, kirli de değildi.
Son düzenleyen: Moderatör: