i7 4770 Sistem GTX 750 Ti ve R7 370 Uyumu

Gece gece güldürdün çok teşekkürler.
Başka testlerde izlediniz mi ? Bu testlerdeki oyunlar nVidia destekli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda açıkça gözüküyorki performans farkı yok.

Ya güzel kardeşim tamam belki bazı oyunlarda 2-3 FPS fark olabilir ama bazı oyunlarda FPS farkı 10 a kadar çıkabiliyor. Sonuçta oyunların neredeyse çoğu Nvidia destekli. Biraz daha koyacak arkadaşımız daha rahat edecek. Sonuçta daha performanslı mı daha performanslı iş bitti derim ben.

GTX 950 ye bütçem yetmiyor. Aslında o karta da bakmadım değil. R7 370 fiyat performans açısından da iyi bir ekran kartı olduğunu araştırdım.

Bütçenize 100 lira kadar ekleyebilirseniz alın derim ben. Gerçekten verdiğiniz paranın karşılığını alabilirsiniz. Çünkü her oyunda olmasa bile bazı oyunlarda FPS farkı 10 a kadar çıkabiliyor. Yinede son karar sizin. Asus GTX950-DC2OC-2GD5 Nvidia

Ekran kartından ziyade ben psu ya takıldım açıkçası. 250w psu yetersiz gelebilir bana kalırsa, özellikle de r7 370 için. 750ti güç bağlantısı olmaması açısından tercih edilebilir, lakin öncelikle iyi bir psu alın derim ben.

Zaten güç kaynağımı değiştireceğim. Xigmatek 500Watt 80 Plus bir güç kaynağı alacağım. Ve ekran kartı için bütçem 500 tl civarı. Çok fazla yükseltemem.

R7 370 ben kullanıyorum ekran kartına ayrı olarak güç bağladığın için oc yaparken rahat edersin ve oc ile değerleri çekirdek hızı 1150mhz bellek hızı 1500mhz(6000) e çıkıyor 500w psu da yeterli olacaktır 750 ti vs r7 370 kıyaslamasında kesinlikle r7 370 almalısın.GTX 950 alırsan 5 frame falan oynayacaktır.(r7 370 oc moduydayken aynı performansı verir bence)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…