i7 4770 sisteme ekran kartı takıp satmak

Ticarette yalan olursa suça girer zaten. Zorlama yok alan alabilir.

Yani Ryzen 5 2600 falan bulunabiliyor düşeş, 3600 bulursan zaten o fiyata mükemmel olur. Benim amaç ekran kartını taşısındı. Ryzen'de konulabilir, mükemmel olur.
Sizin dedikleriniz 2. el konusunda aşırı doğru, bazı adamlar i7 olsun falan kafasında düşünüyor. Değmez tarzında cevapları kafanı takma 2. el piyasasında peynir ekmek gibi satarsın sistemi. Başlığa falan i7li canavar+ açamadığı oyun falan yok yazarsan gider yani

2. elde ticaret yapıyorsun sonuçta. İzoly gibi markalar cahil insanlara eski nesil İ7'li sistemleri satıyor. En ufak örnek budur. Şimdi sen burada insanlara desen ki kaça gider diye insanlar doğal olarak gitmez, kar yapamazsın der. Çünkü bilgisayardan/donanımdan anlıyorlar.

@NullSptr3 @Kaan Arslan Ekran kartı ve SSD olmadan ne toplarız sizce?
Hocam bir tane daha 8gb modül daha al. Zaten uyuşmazlık yüksek ihtimal olmaz o chipset 1333mhz çalıştırır. Test et mutlaka. 240gb bulabildiğin en uygun 2. El ssd al. Telegram mining 2. El gruplarında kondüsyonuna göre rx 580 570 8gb kartlar 1-1.5k arasında. Toplamda 2.5k maksimum maliyetin olur olabildiğince düşürmeye çalış.

Sahibinden'de bir bak istersen ortalama ne para istiyorlar benzer sisteme? Tahminim 9k fiyat verirsin, pazarlıkla 8'e falan düşersin.

Son olarak, bir süre sermaye yatırıp parayı bağlamış olacaksın. Satılmasını bekleyecek durumun varsa yap böyle bir şey. Erken de satılabilir geçte.

Konuştum da yine yıllardır aynı olduğu gibi emin değil. Adam aylardır dokunmuyordur bilgisayara yine de bu giderse bilgisayarsız kalırım falan dedi. Onun dışında en fazla 5 bine ne toplayıp da 8-9'a satarız onu düşünmem lazım.

Bu etik mi sence?

"Bakkal" diye tabir edilen bilgisayarcılara karşı kurulan Technopat'ta moderatör "i7 en iyisidir diyenlere bilgisayar satmak istiyorum." diye konu açıyor, üyeler de bakkallık tavsiyesi veriyor. Şaka gibi.

Ortada dolandırıcılık yok etik olmayan bir durumda yok, arz talep bu adam i7 istiyor ne zaman çıktığına bakmıyor oğlan CS:GO oynayacakmis alayım diyor satıcıyı bağlamaz.

2013'ten kalma DDR3 soketli bir işlemci söz konusu bence alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…