I7 4770 sisteme GTX 1060 ya da RX 480 takılır mı?

Kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz. 500Watt fazla bile gelir. Ben i7-4790 ve GTX 1060'ı 500Watt güç kaynağıyla kullanıyorum.
Kusura bakma hocam Çok fazla soru sordum ama bi sorum daha var güç kaynağının güvenli olup olmadığını nasıl anlıcam birkaç tane buldum 500w ama şimdi ekran kartını falan yakmasından korkuyorum

Kusura bakma hocam Çok fazla soru sordum ama bi sorum daha var güç kaynağının güvenli olup olmadığını nasıl anlıcam birkaç tane buldum 500w ama şimdi ekran kartını falan yakmasından korkuyorum

Adını daha önce duymadığın güç kaynağı alma. Merdiven altı diye tabir ediliyor bu tür güç kaynakları. Güç kaynağı seçerken internetten araştırıp 12V girişinden yüksek akım (amper) çeken güç kaynağı al.

Ama eğer bütçen varsa şu alttaki linktekini al. FSP'nin güç kaynağında 12Volt girişlerini ikiye bölmüşler, işini görür ama bundaki 12Volt girişi tek kanal. Bu daha iyi olur.

Xigmatek Xcp-A500 X-Calibre 500W Güç Kaynağı Fiyatı

1.jpg.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı