Dragonlordturkiye
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
Selamlar, bu başlıkta linç yiyeceğimin farkındayım ancak yine de sistemi toplamadan önce size danışmak istedim. Elimde 4. nesil bir i7 işlemci var (4770), MS 7817 bir anakart, DDR3 RAM, 650W Power Supply ve küçük bir kasam var. Her ne kadar birazdan "AMD işlemci al yeni" yorumları gelecek olsa da söyleyeyim. İşlemcimi değiştirmeyi düşünmüyorum. Dolayısıyla da anakartımı da değiştirmeyeceğim. Ekran kartı olarak RTX 2060 almayı düşünüyorum. Acaba anakartıma uyumlu mudur? Bunu nasıl anlayabilirim?
Darboğaz yapabilir farkındayım. Ayrıca RAM'lerimin okuma hızı 1600 MHz, bunlar da darboğaza sebep olur mu? Üçüncü olarak da RTX 2060'ın sığabileceği bir kasa önerebilir misiniz? Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ayrıca güç kaynağım sisteme yeter mi?
Son olarak ise bu sistemde ısınma problemi olur mu, ekstra soğutma sistemine ihtiyaç duyar mıyım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Darboğaz yapabilir farkındayım. Ayrıca RAM'lerimin okuma hızı 1600 MHz, bunlar da darboğaza sebep olur mu? Üçüncü olarak da RTX 2060'ın sığabileceği bir kasa önerebilir misiniz? Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ayrıca güç kaynağım sisteme yeter mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: