Huzeyfe Demir
Hectopat
- Casper CD. VTI4770A
- Intel Core i7 4770 3.4 GHz
- 8 GB
- 1 TB
- 2 GB NVIDIA GT630
- Windows 8
- 250W PSU
Sistemim bu. Bütçem yaklaşık 1500 TL. İşlemci fanından rahatsız edici sesler geliyor ve ekran kartı PSU değiştirmek istiyorum. Bana en karlı ne önerebilirsiniz?
- Casper CD. VTI4770A
- Intel Core i7 4770 3.4 GHz
- 8 GB
- 1 TB
- 2 GB NVIDIA GT630
- Windows 8
- 250W PSU
PSU siparişini iptal edin, dediğimi alın. Sipariş ettiğinizde sertifika yok.RX 570 4gb ve Aerocol VX Plus 500W sipariş ettim.Umarım sorun çıkmaz
Aerocool vx plus 500w tercihinizden yana bence pişman olmazsınız. Aynı güç kaynağını bende kullanıyorum pişman değilim %79 verimliliği mevcut bu arada 4 gb sipariş ettiyseniz yanına kesinlikle SSD sipariş etmenizi öneriyorum.RX 570 4gb ve Aerocol VX Plus 500W sipariş ettim.Umarım sorun çıkmaz
Hocam ama sizde 400W'ını kullanıyorsunuz neden iptal etmesini öneriyorsunuz ki ? Tamam sertifikalılar daha iyi olur ama bu güç kaynakları'da çok iyi. %79 verimliliğe sahip.PSU siparişini iptal edin, dediğimi alın. Sipariş ettiğinizde sertifika yok.
En kısa zamanda SSD almanızı öneririm. SSD alınca farkı hissediceksiniz.Siparişi iptal ettim. Sertifikalı dediğinizi alıcam ama SSD şuan alamam
Huzeyfe Demir aynı sistem bende de mevcut ve ben de 850 Watt bir PSU ile GTX 1050Ti 4GB Gaming X ekran kartı almak istiyorum. Siz yeni PSU ve ekran kartını aldığınızda monte etmede veya sistemsel herhangi bir uyumsuzluk yaşadınız mı? Ayrıca mevcut kasanın içine mi monte ettiniz yeni bileşenleri? Kasaya sığma konusunda herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı? Bir de arkadaşlar ben de ekran kartını 4 GB almayı düşünüyorum acaba SSD şart mı? SSD konusunda pek bilgim yok öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Ekran kartım ve PSU geldi. Fakat taktıktan sonra hazır driver indirmiştim siteden onu indirmeye bastığımda error 173 verdi ve pc nin ekran kartını görmediğini söyledi. Aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartını görmediğini gördüm.Pc yi kapatıp bir daha açmaya çalıştım siyah ekranda sadece mouse kaldı.Ne yapmam lazım?
Ekran kartını yanlış taktığım için sistem görmemiş şuan herşey yolunda biraz geç cevap oldu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.