Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #11 @Aslanmusti24 Adam oyun için diyor, i7 4770k ne işine yarasın adamın?
Aslanmusti24 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #12 Oyun İçin Olduğunu Göremdim
EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Temmuz 2014 #13 Sistem gayet güzel. Sisteme 600 Watt PSU yeterli olacaktır.
R rızapapa Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #14 @Aslanmusti24 , peki benim seçtiğiim anakart ile sizin önerdiğiniz anakart arasında ne tür farklılıklar var ?
@Aslanmusti24 , peki benim seçtiğiim anakart ile sizin önerdiğiniz anakart arasında ne tür farklılıklar var ?
EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Temmuz 2014 #15 Silinen üye dedi: @Aslanmusti24 , peki benim seçtiğiim anakart ile sizin önerdiğiniz anakart arasında ne tür farklılıklar var ? Genişletmek için tıkla... O anakartta O.C yapılabiliyor. Sizin seçtiğiniz anakart yeni nesil O.C yapılamaıyor. Zaten seçtiğiniz işlemci O.C yapılan bir işlemci değil.
Silinen üye dedi: @Aslanmusti24 , peki benim seçtiğiim anakart ile sizin önerdiğiniz anakart arasında ne tür farklılıklar var ? Genişletmek için tıkla... O anakartta O.C yapılabiliyor. Sizin seçtiğiniz anakart yeni nesil O.C yapılamaıyor. Zaten seçtiğiniz işlemci O.C yapılan bir işlemci değil.
Aslanmusti24 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #16 EsXi dedi: O anakartta O.C yapılabiliyor. Sizin seçtiğiniz anakart yeni nesil O.C yapılamaıyor. Zaten seçtiğiniz işlemci O.C yapılan bir işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Aynn O.C Yapmak İstiyorsan Benim Söylediğim Anakart İşini Baya Görür
EsXi dedi: O anakartta O.C yapılabiliyor. Sizin seçtiğiniz anakart yeni nesil O.C yapılamaıyor. Zaten seçtiğiniz işlemci O.C yapılan bir işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Aynn O.C Yapmak İstiyorsan Benim Söylediğim Anakart İşini Baya Görür
EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Temmuz 2014 #17 Ama sizin seçtiğiniz işlemci O.C için müsait değil. Çarpan kilidi kapalı. O yüzden H97 iyi bir seçim olacaktır.
Ama sizin seçtiğiniz işlemci O.C için müsait değil. Çarpan kilidi kapalı. O yüzden H97 iyi bir seçim olacaktır.
Aslanmusti24 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #18 EsXi dedi: Ama sizin seçtiğiniz işlemci O.C için müsait değil. Çarpan kilidi kapalı. O yüzden H97 iyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kusura Bakma Dikkat Ememişim Z87-Pro İşini Görür Herhalde Bide Oyunda Sen O.C Ne Yapacaksın
EsXi dedi: Ama sizin seçtiğiniz işlemci O.C için müsait değil. Çarpan kilidi kapalı. O yüzden H97 iyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kusura Bakma Dikkat Ememişim Z87-Pro İşini Görür Herhalde Bide Oyunda Sen O.C Ne Yapacaksın
EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Temmuz 2014 #19 Hocam Z serisi O.C için H97 alsın zaten O.C için çarpan kilidi açık bir işlemci almak gerekli.
Aslanmusti24 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #20 EsXi dedi: Hocam Z serisi O.C için H97 alsın zaten O.C için çarpan kilidi açık bir işlemci almak gerekli. Genişletmek için tıkla... Reis Adam O.C Yapabilirmiyim Diyor. O.C Yapmak İstiyorsa Senin Dediğin Gibi İşlemci Değişicek
EsXi dedi: Hocam Z serisi O.C için H97 alsın zaten O.C için çarpan kilidi açık bir işlemci almak gerekli. Genişletmek için tıkla... Reis Adam O.C Yapabilirmiyim Diyor. O.C Yapmak İstiyorsa Senin Dediğin Gibi İşlemci Değişicek