S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 21 Mart 2023 #11 Salih Gürbüz dedi: Aldım hocam ama maalesef anakartıma takınca görüntü vermedi ne yapsam da düzelmezdi bende daha fazla uyraşmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yapmış olabilir misiniz? Şu an hangi işlemci peşindesiniz veya aldınız?
Salih Gürbüz dedi: Aldım hocam ama maalesef anakartıma takınca görüntü vermedi ne yapsam da düzelmezdi bende daha fazla uyraşmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yapmış olabilir misiniz? Şu an hangi işlemci peşindesiniz veya aldınız?
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.021 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #12 Vazgeçtim hocam. Yakış birşey de yapmadım. Büyük ihtimalle sorun benim anakartta.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 21 Mart 2023 #13 Şu an hangi işlemci peşindesiniz veya aldınız? Salih Gürbüz dedi: Vazgeçtim hocam. Yakış birşey de yapmadım. Büyük ihtimalle sorun benim anakartta. Genişletmek için tıkla...
Şu an hangi işlemci peşindesiniz veya aldınız? Salih Gürbüz dedi: Vazgeçtim hocam. Yakış birşey de yapmadım. Büyük ihtimalle sorun benim anakartta. Genişletmek için tıkla...
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.021 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #14 Sanj1 dedi: Şu an hangi işlemci peşindesiniz veya aldınız? Genişletmek için tıkla... Yeni işlemci almayacağım. İ5 4460 kullanmaya devam edeceğim.
Sanj1 dedi: Şu an hangi işlemci peşindesiniz veya aldınız? Genişletmek için tıkla... Yeni işlemci almayacağım. İ5 4460 kullanmaya devam edeceğim.