i7-4770 vs. i5-4690K

gangbeyiniz

Hectopat
Merhaba, overclock yapabilecek bir CPU soğutucusuna sahip değilim stok soğutucu kullanıyorum, bunu göz önünde bulunduracak olursak hangi işlemciyi tercih etmeliyim?

Oynadığım oyunlar; Valorant, Dead by Daylight, GTA 5, FIFA, NBA 2K21, bu tarz oyunlar oynuyorum genelde.

4770 daha iyi.

1.jpg

HT'den tam anlamıyla faydalanılabilecek durumlar dışında 4690K OC ile daha yüksek performans sağlar ancak günümüzün koşullarında 4770 seçeneği genel anlamda daha mantıklı bir konumda.

@gangbeyiniz , oynayacağınız oyunlarda iki işlemci de aşağı yukarı benzer performans sağlar. 4770'in 4690K'ya göre ciddi manada üstün geleceği oyunlar, Death Stranding, Battlefield 1 /5 Online, Assassin's Creed Odyssey/Origins, Cyberpunk 2077, RDR2 vb gibi çok oyunculu veya AAA tarzı CPU gücüne önem veren yapımlar..

Son düzenleme:
Tüm yanıtlar için teşekkür ederim, bir soru daha sormak istiyorum gelen cevaplar üzerine aynı fiyat i7-4790 var i7-4770 yerine i7-4790'ı tercih eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı