i7 4770K + GTX 780 Ti Toplama Sistem

Jakler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Battlefield 4 aldım ve bilgisayarımda low ayarlarda yaklaşık 25 fps alıyor. Tabi ki bu konuda laptopumada teşekkür etmeyi unutmuyorum.
Bu aralar aklımda pc toplamak var. Asus ROG Tytan G30 almayı düşünüyordum fakat gerçekten değmeyeceğine karar verdim. Bunun için bugün kafamda bir kaç parça topladım ve sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.

Eğer unuttuğum,problem çıkaracak parçalar varsa lütfen söyleyin onuda ekleyeyim.
  • Carbide 400R 80Plus 750W MidT(Güç kaynağı içinde 750 watt)
  • MSI Z87-G45
  • Intel Core i7 4770k
  • 16 GB Vengeance Pro DDR3 1600MHz
  • Asus GTX 780 ti 3 GB
  • WD Caviar Black 2TB
  • 240 GB Kingston HyperX
  • COOLER MASTER HYPER 212 Evo
  • Asus 23" MX239H
Fikirlerinizi açıkça söyleyin lütfen kesinlikle değerlendireceğim.

Şuan ki sistem
Lenovo Z580 Dizüstü

İntel Core i5 3210M
6 GB Ram
GT 630M 2 GB
500 GB harddisk
Soğutucunun ne olduğu bilmiyorum fakat ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Oyunu açtığımda masa yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel fakat 16gb rame neden gereksinim duydunuz ki? Önümüzdeki birkaç yıl için gereksiz. Ondan sonra fiyatları da ucuzlar, ucuzladığında alırsınız. Bence 2x4gb alın. Bir de işlemci soğutucusu olarak Hyper Evo 212'yi öneririm.

Ramler abartı olmuş 8 Gb ram fazlasıyla yeter.

Ne desem bilemiyorum, amd anakarta intel işlemci sıkıştırmış. "Güzel sistem" yorumu da gelmiş, neyse sağlık olsun

O kadar anakart, işlemci ile uyumsuz demişsiniz ama tavsiye yapan yok.

MSI Z87-G45 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…