i7-4770k için İşlemci Soğutucu Önerisi

• Konuyu başlatan omy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.349
Makaleler
1
Daha fazla  
Overclock ve Soğutma altforumuna bakan kullanıcı sayısı çok az olduğu, ve yaklaşık bir saattir konuma cevap alamadığım için konuyu buraya da açıyorum.

Herkese selamlar.

Intel'in stok soğutucusu ile yetinmeye çalışan i7-4770k model işlemcime bir soğutucu arıyorum.

Uzun bir süre araştırma yaptım, ancak gözümden kaçan bir işlemci soğutucu hakkında bir detayı kaçırmış olabilirim diye, araştırmacı arkadaşlara da bu konuda soruyorum. Bu sözcüğü kalın yazmamın sebebi, bana sadece işlemci soğutucunun modelini yazıp "çok iyidir", "çok süperdir" diyecek arkadaşların boşuna mesaj atmalarını istemediğim için. Ki; bu arkadaşlarlar yazarlarsa da, büyük ihtimalle görmezden geleceğim.

Tavsiye ettiğiniz işlemci soğutucunun, inceleme linkini, veya performansını belirten bazı görseller atarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

İnternetimdeki sorun yüzünden forumda bir sayfanın yüklenmesi için birkaç dakika beklemem gerekiyor. Forum dışındaki siteleri açamıyorum bile. Bundan dolayı test,video veya görsel atmak isterdim ama yapamıyorum. Tavsiyem Hyper 212 olacaktır. Yüksek seviyelerde OC yaparım derseniz Corsair H100İ modeline bakın derim.

Bir işlemci için gereğinden fazla para vermek istemiyorum, ama adam gibi birşey olsun. Hatta H100i bile düşünüyorum diyebilirim.
Hız aşırtma yapacak mısınız? Yapacak iseniz ne kadar büyük değerler düşünüyorsunuz? Bu sorunun cevabını biliyorsanız eğer rahatlıkla Hyper 212 Evo ve H100i arasında seçim yapabilirsiniz.

---
Hyper 212 Evo fazlasıyla yeterlidir, bırak işlemci soğutucusuna para dökmeyi de ekran kartını al artık, canla başla senin ekran kartını almanı bekliyoruz. :D

Ben kendim için ekran kartı almıyorum, oyuncu değilim ben. Benim için oyun AutoCAD. :D

Ayrıca ekran kartını da alacağım, tabii Recep Baltaş GTX 580'in satıldığı konuya cevap verirse! :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir işlemci için gereğinden fazla para vermek istemiyorum, ama adam gibi birşey olsun. Hatta H100i bile düşünüyorum diyebilirim.
Ben HYPER 103 kullanıyorum ve HYPER 202 pahalı geliyorsa hiç gerek yok, değerleri aynı diyebilirim. Zaten boşta 16-17 derece'de geziyor ve tam yükte 37 derce'yi geçtiğini görmedim. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı