i7 4770K İşlemci Soğutucu Önerisi

Kaan Çamer

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 412s aldım şu an hiç ses yok anca kasaya kulak değdirdiğinde anlaya biliyorsun o kadar sessiz ve kutu içeriği çok zengin.

Gerekli parçalarını atmadıysanız sorun olmaz. Soğutcu üzerindeki macunu silin. Koruyucu jelatini yapıştırın.

Ben 412s aldım şu an hiç ses yok anca kasaya kulak değdirdiğinde anlayabiliyorsun o kadar sessiz ve kutu içeriği çok zengin.
Hocam o işlemci soğutucu stokta yok Yoksa bende alırdım herkes memnun.
Gerekli parçalarını atmadıysanız sorun olmaz. Soğutcu üzerindeki macunu silin. Koruyucu jelatini yapıştırın.
Koruyucu jelatini atmış olabilirim, sorun olur mu ?

Şuanki işlemci soğutucunuz iyi. Kasaya takmadıysanız kabul eder. Kasaya taktıysanız geri iade edemezsiniz.
Onlar taktı geri iade olmaz mı ?

Jelatini attıysan büyük ihtimal almazlar. Her parçan eksiksiz olmalı. Genede şansını dene.

Şuanki işlemci soğutucunuzun sorunu nedir ? Belki kabul ederler. Şansınızı deneyin.
İşlemci güzel çalışıyor, fakat çok ses çıkarıyor.
Jelatini attıysan büyük ihtimal almazlar. Her parçan eksiksiz olmalı. Genede şansını dene.
İnşallah hocam. GA-Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart aldım z97 g3 vardı g5 yoktu sli desteği olmadığından. İyimidir anakart ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…