MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Haziran 2014 #11 Fanın döndüğü hız yani. Aida64 gibi programlardan öğrenebilirsin. Algılayıcı kısmında olur.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #12 MF dedi: Fanın döndüğü hız yani. Aida64 gibi programlardan öğrenebilirsin. Algılayıcı kısmında olur. Genişletmek için tıkla... Hocam dün sistemi aldık, fakat çalıştırdığımızda herşey çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor, o yüzden daha sistemi kuramadım. Ama sessiz çalışması için kaç rpm olması gerekir ?
MF dedi: Fanın döndüğü hız yani. Aida64 gibi programlardan öğrenebilirsin. Algılayıcı kısmında olur. Genişletmek için tıkla... Hocam dün sistemi aldık, fakat çalıştırdığımızda herşey çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor, o yüzden daha sistemi kuramadım. Ama sessiz çalışması için kaç rpm olması gerekir ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Haziran 2014 #13 Bilgisayarın ilk açılışında sistem bütün fanları temizlemek için son devirde döndürür Eğer sistemi kullanmaya başladıktan sonra da devam ederse, BIOS'tan ayarları Slient moduna çekebilirsin.
Bilgisayarın ilk açılışında sistem bütün fanları temizlemek için son devirde döndürür Eğer sistemi kullanmaya başladıktan sonra da devam ederse, BIOS'tan ayarları Slient moduna çekebilirsin.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #14 MF dedi: Bilgisayarın ilk açılışında sistem bütün fanları temizlemek için son devirde döndürür Eğer sistemi kullanmaya başladıktan sonra da devam ederse, BIOS'tan ayarları Slient moduna çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, fakat ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım ?
MF dedi: Bilgisayarın ilk açılışında sistem bütün fanları temizlemek için son devirde döndürür Eğer sistemi kullanmaya başladıktan sonra da devam ederse, BIOS'tan ayarları Slient moduna çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, fakat ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım ?
BerkayBeyaz1 Hectopat Katılım 21 Mart 2014 Mesajlar 57 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #15 Hocam vatandan sipariş edin 120 tl
M Mertcan Başel Ziyaretçi 8 Haziran 2014 #16 Silinen üye dedi: İşlemci güzel çalışıyor, fakat çok ses çıkarıyor. İnşallah hocam. GA-Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart aldım z97 g3 vardı g5 yoktu sli desteği olmadığından. İyimidir anakart ? Genişletmek için tıkla... Yeterli bir anakart.
Silinen üye dedi: İşlemci güzel çalışıyor, fakat çok ses çıkarıyor. İnşallah hocam. GA-Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart aldım z97 g3 vardı g5 yoktu sli desteği olmadığından. İyimidir anakart ? Genişletmek için tıkla... Yeterli bir anakart.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #17 Silinen üye dedi: Yeterli bir anakart. Genişletmek için tıkla... Hocam GTX 780Ti ile minecraft'ta 60 fps üstüne çıkmıyor neden ?
Silinen üye dedi: Yeterli bir anakart. Genişletmek için tıkla... Hocam GTX 780Ti ile minecraft'ta 60 fps üstüne çıkmıyor neden ?
M Mertcan Başel Ziyaretçi 8 Haziran 2014 #18 Silinen üye dedi: Hocam GTX 780Ti ile minecraft'ta 60 fps üstüne çıkmıyor neden ? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi ? .
Silinen üye dedi: Hocam GTX 780Ti ile minecraft'ta 60 fps üstüne çıkmıyor neden ? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi ? .
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #19 Silinen üye dedi: Oyun orjinal mi ? . Genişletmek için tıkla... Evet hocam HD 6570 ile 90 fps alıyordum şaka gibi.
Silinen üye dedi: Oyun orjinal mi ? . Genişletmek için tıkla... Evet hocam HD 6570 ile 90 fps alıyordum şaka gibi.
orhankou Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe Uzmanı 8 Haziran 2014 #20 Cooler Master Hyper 212x Lga1150 uyumlu en sessiz cpu cooler.Vatan da satılıyo.