Merhaba arkadaşlar, Dün Lost Ark oynarken bilgisayar kapandı. Sonrasında işlemcinin ve ekran kartının sıcaklığını kontrol ettiğimde normal derecelerde olduğunu gördüm. Bilgisayar kapandıktan sonra tekrar çalıştırdığım zaman BIOS'a giriyordu. Ben de SSD'nin kablosunu çıkartıp takarak çözdüm. Sizce neden olabilir?
RX serisi ekran kartınız varsa Wattman olabilir.
İşlemci sıcaklığınız oyun içi çok yüksekse ondan olabilir.
PSU'nuz kalitesiz veya ömrünü tamamlamışsa ondan olabilir.
RX serisi ekran kartınız varsa WattMan olabilir.
İşlemci sıcaklığınız oyun içi çok yüksekse ondan olabilir.
PSU'nuz kalitesiz veya ömrünü tamamlamışsa ondan olabilir.
@Recep Baltaş 'ın dediği gibi PSU sorunu olabilir. PSU'nuz kalitesiz ve bu yüzden içindeki kondansatörlerlerden bazıları zarar görmüş olabilir. Hatta bu ilerlemişse yanık kokusu falan da yapar.
@Recep Baltaş'ın dediği gibi PSU sorunu olabilir. PSU'nuz kalitesiz ve bu yüzden içindeki kondansatörlerlerden bazıları zarar görmüş olabilir. Hatta bu ilerlemişse yanık kokusu falan da yapar.
500W 80+ bir PSU yetecektir ama emin olmadan almayın. Yani bir koklayın, kontrol edin ve sorunun PSU'dan olduğundan emin olun ve sonra alın. Ayrıca bunun için ayrı konu açarsanız daha farklı ve ucuz öneriler de alabilirsiniz ama benim aklıma gelenleri aşağıya bıraktım.
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
500W 80+ bir PSU yetecektir ama emin olmadan almayın. Yani bir koklayın, kontrol edin ve sorunun PSU'dan olduğundan emin olun ve sonra alın. Ayrıca bunun için ayrı konu açarsanız daha farklı ve ucuz öneriler de alabilirsiniz ama benim aklıma gelenleri aşağıya bıraktım.
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.