i7 4770k Sistem Toplama

Valla ben Ali Ağaoğlu kadar zengin olsam, donanım ilgim olduğu için birsürü parça sipariş eder, hatta bi OEM şirket satın alır, oyuncak gibi bilgisayar toplarım. Ayrıca CG8890 12bin TL değerinde, benim topladığım sistem 4 bin TL değerinde.

Güzel bi hayal hoşuma kaçtı walla

- - - Güncellendi - - -

AEROCOOL VX-E PRO ATX KASA
Aerocool Strike X ST Big Tower
AeroCool Mechatron Black High Power

Ben bu tarz kasalari düşünüyorum biraz daha...

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

test sonuslarına gore hd 7870 gtc 760 a gore daha ıyı gıbı... sızce hangısı...?

Bu nasıl iş ? Bu testlerin hangisi doğru ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan o tablo yav. Yeri geliyor HD 7870 GTX 660 Ti'dan daha iyi deniyor, yeri geliyor GTX 660'dan daha iyi deniyor bunlar hep tartışılır, ancak GTX 660 daha iyidir. Ama GTX 760 nere HD 7870 nere, bu kadarını da tartışmaya gerek yok.

Testleri her zaman Techpowerup adresinden test edin.

Bu nasıl iş ? Bu testlerin hangisi doğru ?

Hocam özel mesaj atamadım... forumda yeniyim emin olun nasıl bi yanlış yaptigimiz farkında değilim bundan sonra daha dikkatli olurum...

- - - Güncellendi - - -

Techpowerup dedıgın sayfada test bolumunu bulamadım... sana zahmet bı lınk atarmısın....

Techpowerup dedıgın sayfada test bolumunu bulamadım... sana zahmet bı lınk atarmısın....

Buyur:
Reviews | techPowerUp

Buradan istediğin kartın incelemesine bakabilirsin. Detaylı şekilde ele almışlar hepsini. Oyun karşılaştırmaları, sıcaklık değerleri, overclock performansı, ses değerleri, kutu içeriği ne ararsan var.
Sitede arama butonuna kartın ismini yazarak da bulabilirsin.

İşlemci soğutucusuda al. Sistem güzel.

Hocam bana diyorsan, soğutucum var zaten Corsaır H100.
- - - Güncellendi - - -

Teşekkür ederim Aykut kardeş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…