Bu bilgisayarı 2 sene kadar önce hazır olarak Casper mağazasından almıştım. O dönem hiç anlamıyordum bilgisayar donanımından ve oynadığım en büyük oyun LOL'dü, o yüzden baya bir yeterli gelmişti bana. Ancak şu an oynamak istediğim oyunlar için çok zayıf kalıyor. Performansı arttırmak için neyi değiştirmem lazım, şu an için 1000 TL bütçem var. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ağlayacağım. İ7 4770K ve GT 630. "SANA LANET OLSUN CASPER!"
120 TL daha ekleyip RX 580 alabilirsiniz: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Not: Sonradan gördüm. PSU'yu da değiştirmek gerek. Birazdan geliyorum.
Bir de bütçen uygun olunca elindeki ramin aynısından bir tane daha alırsan iyi olur.
(700 watt fazla bu sisteme. Ama ben her zaman PSU konusunda gereksinimin bir tık üstünün alınmasını öneririm.)
Bir de bütçen uygun olunca elindeki ramin aynısından bir tane daha alırsan iyi olur.
(700 watt fazla bu sisteme. Ama ben her zaman PSU konusunda gereksinimin bir tık üstünün alınmasını öneririm.)
ekran kartı çift pervaneli daha yüksek performanslı diye biliyorum, ve eğer daha güçlü bir PSU olmalı diyorsanız 650w corsair aynı fiyata daha iyi olur, önerileriniz için sağolun