i7 4770K Tabanlı Sistem Toplama

alihan1252

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Technopat Sosyal de yeniyim. Ama YouTube kanalındaki neredeyse hepsi denebilecek kadar videoları bu yaz iyice hatim ettim. [emoji2] Bir sistem toplamaya karar verdim. Nasip olursa ilk defa kendim toplayacağım. Edindiğim bilgilere dayanarak bir sistem oluşturdum. Bu sistemi ileriye dönük yani bir 3-4 senelik olsun istedim.

Bunlar:

uploadfromtaptalk1408494567774.jpg

uploadfromtaptalk1408494573953.jpg

Fakat ekran kartını şimdi kullandıgımı kullanacağım. Ama ileride yani 2-3 ay sonrada iyi bir kart düşünüyorum. Sizce şu an bu sistem uyumlu mu ? (şimdiki ekran kartım ise GeForce 9600 GSO 1024 MB kartta böyle yazıyor [emoji2]) Yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için ise o işlemci abartı olmuş. 4690K iş görür. RAM 2133 MHZ Cl9 olursa daha iyi olur. Anakartı Gaming 5 yap. SSD yerine HDD al derim. Ama sistemin baya hızlanır SSD ile. SAMSUNG Evo 840 250 gb yada 120 gb modellerine bakabilirsin.

Oyun için ise o işlemci abartı olmuş. 4690K iş görür. RAM 2133 MHZ Cl9 olursa daha iyi olur. Anakartı Gaming 5 yap. SSD yerine HDD al derim. Ama sistemin baya hızlanır SSD ile. SAMSUNG Evo 840 250 gb yada 120 gb modellerine bakabilirsin.
Evet RAM ve SSD yi değiştirdim fakat anakart olarak neden gaming 5 bu arada ben ssd nin yanında şimdi kullandıgım hdd yi kullanacagım (n)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı