i7 4770K Tabanlı Sistem Toplama

alihan1252

Kilopat
Katılım
9 Ağustos 2014
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar;

Technopat Sosyal de yeniyim. Ama YouTube kanalındaki neredeyse hepsi denebilecek kadar videoları bu yaz iyice hatim ettim. [emoji2] Bir sistem toplamaya karar verdim. Nasip olursa ilk defa kendim toplayacağım. Edindiğim bilgilere dayanarak bir sistem oluşturdum. Bu sistemi ileriye dönük yani bir 3-4 senelik olsun istedim.

Bunlar:





Fakat ekran kartını şimdi kullandıgımı kullanacağım. Ama ileride yani 2-3 ay sonrada iyi bir kart düşünüyorum. Sizce şu an bu sistem uyumlu mu ? (şimdiki ekran kartım ise GeForce 9600 GSO 1024 MB kartta böyle yazıyor [emoji2]) Yorum yaparsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için ise o işlemci abartı olmuş. 4690K iş görür. RAM 2133 MHZ Cl9 olursa daha iyi olur. Anakartı Gaming 5 yap. SSD yerine HDD al derim. Ama sistemin baya hızlanır SSD ile. SAMSUNG Evo 840 250 gb yada 120 gb modellerine bakabilirsin.
 
Evet RAM ve SSD yi değiştirdim fakat anakart olarak neden gaming 5 bu arada ben ssd nin yanında şimdi kullandıgım hdd yi kullanacagım
 
Son düzenleme:
Evet RAM ve SSD yi değiştirdim fakat anakart olarak neden gaming 5 bu arada ben ssd nin yanında şimdi kullandıgım hdd yi kullanacagım
Z97 - A, Z97 yongasetinin giriş seviye anakartıdır. Bazı özellikleri sınırlı. Bu yüzden Gaming 5 al diyorum. Z97 - AR 'da olabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…