Y YSelim Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #12 Öncelikle hayırlı olsun sistem güzel olmuş. Sorununuz için de v-sync'yi nVidia kontrol panelinden açtınız mı?
Öncelikle hayırlı olsun sistem güzel olmuş. Sorununuz için de v-sync'yi nVidia kontrol panelinden açtınız mı?
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #13 Kokasi35 dedi: Eğer minecraft 60fps üstü çıkmıyorsa. Ayarlardan Maximum FPS kısmı var. O 60fps sınırlıdır. Onu Unlimited FPS yapın düzelir. Bu arada sistem güzel. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, fakat maximum yaptım yine 60'larda geziyor vsync kapadım 90 oluyo ? eski ekran kartım daha iyi performans veriyordu mc'de ? YSelim dedi: Öncelikle hayırlı olsun sistem güzel olmuş. Sorununuz için de v-sync'yi nVidia kontrol panelinden açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, nasıl açıyoruz ?
Kokasi35 dedi: Eğer minecraft 60fps üstü çıkmıyorsa. Ayarlardan Maximum FPS kısmı var. O 60fps sınırlıdır. Onu Unlimited FPS yapın düzelir. Bu arada sistem güzel. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, fakat maximum yaptım yine 60'larda geziyor vsync kapadım 90 oluyo ? eski ekran kartım daha iyi performans veriyordu mc'de ? YSelim dedi: Öncelikle hayırlı olsun sistem güzel olmuş. Sorununuz için de v-sync'yi nVidia kontrol panelinden açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, nasıl açıyoruz ?
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 8 Haziran 2014 #14 Değişik Ama istersen ayarları biraz düşür. Zaten 90 fps senin canını sıkmaz. Rahat ve akıcı şekilde oynatır.
Değişik Ama istersen ayarları biraz düşür. Zaten 90 fps senin canını sıkmaz. Rahat ve akıcı şekilde oynatır.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #15 Kokasi35 dedi: Değişik Ama istersen ayarları biraz düşür. Zaten 90 fps senin canını sıkmaz. Rahat ve akıcı şekilde oynatır. Genişletmek için tıkla... Shader mod açıyorum kapanıyor hocam ? shaderide bi zahmet açsın yani.
Kokasi35 dedi: Değişik Ama istersen ayarları biraz düşür. Zaten 90 fps senin canını sıkmaz. Rahat ve akıcı şekilde oynatır. Genişletmek için tıkla... Shader mod açıyorum kapanıyor hocam ? shaderide bi zahmet açsın yani.
erenisbilir Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 269 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #16 Silinen üye dedi: Hocam valla, anakart cd'si verildi onlarla gücenlledim sorna ekran kartını sitesinden güncel indirdim. Başka neler gerekli söyleyin indireyim. Genişletmek için tıkla... Bende pek bilmiyorum diğer arkadaşlara sor. Java'yıde güncel sürüm indirebilirsin
Silinen üye dedi: Hocam valla, anakart cd'si verildi onlarla gücenlledim sorna ekran kartını sitesinden güncel indirdim. Başka neler gerekli söyleyin indireyim. Genişletmek için tıkla... Bende pek bilmiyorum diğer arkadaşlara sor. Java'yıde güncel sürüm indirebilirsin
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #17 Beyler görüntü bağdaştırıcılarında HD Graphics 4600 diye birşey gözüküyor ya oyunlar o ekran kartını görüyorsa, kaldırmalımıyım ?
Beyler görüntü bağdaştırıcılarında HD Graphics 4600 diye birşey gözüküyor ya oyunlar o ekran kartını görüyorsa, kaldırmalımıyım ?
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 8 Haziran 2014 #18 Sen görüntü kablosunu neye bağladın? Ekran kartına bağlayıcaksın.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #19 Kokasi35 dedi: Sen görüntü kablosunu neye bağladın? Ekran kartına bağlayıcaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta bağladım fakat, hdmi taktım ekran kartıyla bulanık oldu ekran. VGA taktım şimdi anakarta. 1 dakka dvi dönüştürücü ile deniyeceğim.
Kokasi35 dedi: Sen görüntü kablosunu neye bağladın? Ekran kartına bağlayıcaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta bağladım fakat, hdmi taktım ekran kartıyla bulanık oldu ekran. VGA taktım şimdi anakarta. 1 dakka dvi dönüştürücü ile deniyeceğim.
erenisbilir Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 269 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #20 Silinen üye dedi: Beyler görüntü bağdaştırıcılarında HD Graphics 4600 diye birşey gözüküyor ya oyunlar o ekran kartını görüyorsa, kaldırmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Anlaşılan sistem montaj etmeyi bilmiyorsun Bilen bir kişi yada yetkili servisten yardım alarak en baştan monte etmen daha yararlı olacaktır
Silinen üye dedi: Beyler görüntü bağdaştırıcılarında HD Graphics 4600 diye birşey gözüküyor ya oyunlar o ekran kartını görüyorsa, kaldırmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Anlaşılan sistem montaj etmeyi bilmiyorsun Bilen bir kişi yada yetkili servisten yardım alarak en baştan monte etmen daha yararlı olacaktır