K Karneades Hectopat Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 199 8 Haziran 2014 #21 Sistemi sen mi topladın ?
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #22 Kokasi35 dedi: Sen görüntü kablosunu neye bağladın? Ekran kartına bağlayıcaksın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, ekran kartına bağlıcakmışım. 250 fps çıktı shaderle 100 fps teşekkür ederim. Karneades dedi: Sistemi sen mi topladın ? Genişletmek için tıkla... Yok, vatan.
Kokasi35 dedi: Sen görüntü kablosunu neye bağladın? Ekran kartına bağlayıcaksın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, ekran kartına bağlıcakmışım. 250 fps çıktı shaderle 100 fps teşekkür ederim. Karneades dedi: Sistemi sen mi topladın ? Genişletmek için tıkla... Yok, vatan.
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2014 #23 Hayırlı olsun. Güzel sistem. Ramlerin cl değerleri daha düşük olsaymış daha güzel olurmuş.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #24 Yusuf Yıldız dedi: Hayırlı olsun. Güzel sistem. Ramlerin cl değerleri daha düşük olsaymış daha güzel olurmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, MHz değeri daha önemli değilmi hocam ?
Yusuf Yıldız dedi: Hayırlı olsun. Güzel sistem. Ramlerin cl değerleri daha düşük olsaymış daha güzel olurmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, MHz değeri daha önemli değilmi hocam ?
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2014 #25 Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam, MHz değeri daha önemli değilmi hocam ? Genişletmek için tıkla... Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız 1600 ve 1866' den yukarısı gereksiz.
Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam, MHz değeri daha önemli değilmi hocam ? Genişletmek için tıkla... Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız 1600 ve 1866' den yukarısı gereksiz.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #26 Yusuf Yıldız dedi: Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız 1600 ve 1866' den yukarısı gereksiz. Genişletmek için tıkla... Render yapıyorum, fakat cl10 oyunlarda donmalar yaparmı ?
Yusuf Yıldız dedi: Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız 1600 ve 1866' den yukarısı gereksiz. Genişletmek için tıkla... Render yapıyorum, fakat cl10 oyunlarda donmalar yaparmı ?
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2014 #27 Silinen üye dedi: Render yapıyorum, fakat cl10 oyunlarda donmalar yaparmı ? Genişletmek için tıkla... Fazla hissedilmez ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi.
Silinen üye dedi: Render yapıyorum, fakat cl10 oyunlarda donmalar yaparmı ? Genişletmek için tıkla... Fazla hissedilmez ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi.
erenisbilir Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 269 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #28 Render yapıyorum derken oyun kanalınmı var ?
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #29 erenisbilir dedi: Render yapıyorum derken oyun kanalınmı var ? Genişletmek için tıkla... Kanalım var evet, intro ile tasarım ile uğraşıyorum. Yusuf Yıldız dedi: Fazla hissedilmez ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam hem oyun hemde render olsun dedim
erenisbilir dedi: Render yapıyorum derken oyun kanalınmı var ? Genişletmek için tıkla... Kanalım var evet, intro ile tasarım ile uğraşıyorum. Yusuf Yıldız dedi: Fazla hissedilmez ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam hem oyun hemde render olsun dedim
erenisbilir Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 269 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #30 Linkini verebilirmisin merak ettim