i7 4771 ve GTX 1650 Super ile FPS sorunları

sabrizzers

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Sistemimin içersinde bulunan şeyleri sizlere kısaca özetleyeyim;
- ASUS B85M-G.
- i7 4771.
- 8 GB Kingston RAM.
- GeForce GTX 1650 Super Ventus XS OC Edition.
- 500W Hyper ps.
Win 10 Pro 1909.

Örnek verecek olursam; GTA 5 Online'da yüksek grafiklerle harika bir oyun deneyimi yaşıyorum fakat iş FiveM'e geldiğinde öyle olmuyor. Gefore Experience'a girip ayarları en patates optimize edip oyuna öyle giriş yapıyorum fakat yine de droplar yiyorum. Ayrıca CoD: Warzone oyununda da en patates ayarlarda çok fazla drop yiyorum ve grafikler gerçekten berbat bir halde ( patates ayarları ). Oyun oynanamayacak seviyede. Sizce bunların sorunu ne olabilir?

Not: Ekran kartını alalı 1 hafta oldu/olmadı, yazılımları en gücel halinde. Ayrıca ekran kartını dönüştürücü ile monitöre bağlıyorum.

CoD oynarken grafikleri yuksege alip denesene çünkü düşük ayarlarda yük işlemciye biniyor ve darboğaz yasaniyor.

Peki ekran kartımda sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Alalı 1 hafta olmadı.

Ya RAM ya da dönüştürücü kaynaklı bence. Dönüştürücü gerektirmeyen bir görüntü cihazı ile deneyin. Televizyon vb.

Dönüştürü kaynaklı olacak sorun bana hangi problemi yaşatır ki ? Ben sadece ekran kartıyla alakalı bir sıkıntı olabilir mi , o yüzden mi drop diyorum , onu kastetmek istemiştim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…