O osmanatasayar Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar neredeyse tüm her şeyde bu hatayı alıyorum. Sistem geri yükleme kaydı yok. Nasıl çözebilirim format atmadan? Abim RDR2'yi crack indirmiş diğer oyunlar orijinal.
Arkadaşlar neredeyse tüm her şeyde bu hatayı alıyorum. Sistem geri yükleme kaydı yok. Nasıl çözebilirim format atmadan? Abim RDR2'yi crack indirmiş diğer oyunlar orijinal.
Çözüm turko35408 8 Temmuz 2023 DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 11'de de çalışır.
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 11'de de çalışır.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.961 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 8 Temmuz 2023 #2 DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 11'de de çalışır. Artı 0 Eksi Çözüm
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 11'de de çalışır.
KS KS O osmanatasayar Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 turko35408 dedi: DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 11'de de çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. beni büyük bir dertten kurtardınız. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 11'de de çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. beni büyük bir dertten kurtardınız.