Tobey
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 16 GB DDR3 RAM
- Ekran kartı
- NVIDIA GeForce Rtx 2060 SUPER
- Anakart
- MSI B85M-E45 (MS-7817)
- İşlemci
- Intel(R) Core(TM) i7-4790 3.60 GHz
Merhaba ben GMOD oyununda aldığım FPS dropları için açtım bu konuyu. Normalde farklı farklı oyunlar oynuyorum ve bu oyunlarda FPS değerlerim genelde stabil kalıyor. Bununla birlikte GMOD'dan daha fazla sistem yoran oyunlarda bile sorunsuz çalışabiliyor. İşlemcim düşük olduğu için bilgisayarım biraz darboğaz yapıyor biliyorum fakat yine çoğu oyunda iyi FPS değerlerini aldığımı ve bu değerlerde stabil kaldığımı belirtmek isterim. Fakat Garry's Mod oynarken singleplayerda çok olmasa da multiplayer sunucularda fazlasıyla FPS düşüşleri yaşıyorum. Bu sunucuların optimizasyonunda olabilir bunu da biliyorum hatta FPS düşmesi yemediğim bazı güzel optimize edilmiş sunucular var. Fakat yine de benden daha düşük sisteme sahip arkadaşlarım bile en azından stabil FPS'de oynarken ben sürekli droplar yiyorum. FPS'in düşüklüğü veya arttırılması önemli değil droplardan en azından biraz kurtulmamı sağlayacak program, oyun içi ayar vb. varsa söyleyebilir misiniz?
Not: FPS Boost için autoexec ayarını değiştirdim ve ayarlarım en düşükte. Bununla beraber sunuculara girdiğimde yine Boost için bazı sunucularda bulunan! Pco komudunu da kullanıyorum.
Not: FPS Boost için autoexec ayarını değiştirdim ve ayarlarım en düşükte. Bununla beraber sunuculara girdiğimde yine Boost için bazı sunucularda bulunan! Pco komudunu da kullanıyorum.