i7-4790 CPU'ya GPU önerisi

Bütçe
4000

Sametdeniz168

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ASUS RX 580 8 GB ama randumanlı değil ara sıra ekran gidip geliyor. Performans alamıyorum herhalde darboğaz oluyor anlamıyorum Online oyunlarda ani FPS düşüyor.
Bunun yerine ne önerirsiniz? Bir de bunu nereye verebilirim? 2. el ekran kartı alacağım.

ASUS RX 580.
i7 4790.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

Darboğaz olacağını sanmıyorum. Driver'ları güncelleyin. Eğer düzelmezse ekran kartınız sıkıntılıdır. 2. elden GTX1660 Super civarı bir ekran kartı alabilirsiniz.

Darboğaz olacağını sanmıyorum. Driver'ları güncelleyin. Eğer düzelmezse ekran kartınız sıkıntılıdır. 2. elden GTX1660 Super civarı bir ekran kartı alabilirsiniz.
Evet sıkıntılı bi ara yandı yaptırmıştım peki 2. El ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim?

Evet sıkıntılı bir ara yandı yaptırmıştım peki 2. el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim?

Uygun bir test ortamında bir dizi benchmark programı çalıştırın. 1 adet oyunda deneyin. Genel olarak PCB'ye bakın kararma sararma gibi şeyler olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…