B Berk efe Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2023 #1 i7-4790 EFI ve önerdiğiniz macOS sürümü hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 İlk olarak harici bir GPU yok sanırım ? Bir Monterey ile deneyebilirsin.
B Berk efe Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2023 #3 claus dedi: İlk olarak harici bir GPU yok sanırım? Bir Monterey ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet harici bir ekran kartım yok. @claus EFI dosyasını nasıl bulabilirim?
claus dedi: İlk olarak harici bir GPU yok sanırım? Bir Monterey ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet harici bir ekran kartım yok. @claus EFI dosyasını nasıl bulabilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 @Berk efe, OC EFI klasörünü aç işlemcin ile alakalı Config'i bul.
B Berk efe Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2023 #5 Umut Nas dedi: @Berk efe, OC EFI klasörünü aç işlemcin ile alakalı Config'i bul. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten ama hata devam etti USB bellektekini ayarlasam sorun çözülebilir ama o USB bellek gözükmediği için yapamıyorum.
Umut Nas dedi: @Berk efe, OC EFI klasörünü aç işlemcin ile alakalı Config'i bul. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten ama hata devam etti USB bellektekini ayarlasam sorun çözülebilir ama o USB bellek gözükmediği için yapamıyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 Berk efe dedi: Yaptım zaten ama hata devam etti USB bellektekini ayarlasam sorun çözülebilir ama o USB bellek gözükmediği için yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... O normal. Başka dosya birimi kullanıyor. Ne hatası veriyor?
Berk efe dedi: Yaptım zaten ama hata devam etti USB bellektekini ayarlasam sorun çözülebilir ama o USB bellek gözükmediği için yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... O normal. Başka dosya birimi kullanıyor. Ne hatası veriyor?
B Berk efe Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2023 #7 Umut Nas dedi: O normal. Başka dosya birimi kullanıyor. Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... OC: Failed to load Configuration.
Umut Nas dedi: O normal. Başka dosya birimi kullanıyor. Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... OC: Failed to load Configuration.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #8 Berk efe dedi: OC: Failed to load Configuration. Genişletmek için tıkla... Yapamamışsın demek. Ekran görüntüsü at dizine bi' bakayım.
Berk efe dedi: OC: Failed to load Configuration. Genişletmek için tıkla... Yapamamışsın demek. Ekran görüntüsü at dizine bi' bakayım.
B Berk efe Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2023 #9 Umut Nas dedi: Yapamamışsın demek. Ekran görüntüsü at dizine bi' bakayım. Genişletmek için tıkla... Yarın atabilirim şu an müsait değilim. Umut Nas dedi: Yapamamışsın demek. Ekran görüntüsü at dizine bi' bakayım. Genişletmek için tıkla... Buyurun efendim. @Umut Nas hocam bunlardır. Dosya Ekleri 16933816656713311617424099277008.jpg 132,1 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
Umut Nas dedi: Yapamamışsın demek. Ekran görüntüsü at dizine bi' bakayım. Genişletmek için tıkla... Yarın atabilirim şu an müsait değilim. Umut Nas dedi: Yapamamışsın demek. Ekran görüntüsü at dizine bi' bakayım. Genişletmek için tıkla... Buyurun efendim. @Umut Nas hocam bunlardır.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #10 @Berk efe O Config dosyasını OC klasörüne at.