B Berk efe Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2023 #11 Umut Nas dedi: @Berk efe O Config dosyasını OC klasörüne at. Genişletmek için tıkla... Sağolun deniyorum. @Umut Nas kurtul hocam merhaba büyük bir sorun ile karşılaştım kurulum ekranında iken ülkemi seçiyorum ve sonra ekran bir anda gri oluyor. Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
Umut Nas dedi: @Berk efe O Config dosyasını OC klasörüne at. Genişletmek için tıkla... Sağolun deniyorum. @Umut Nas kurtul hocam merhaba büyük bir sorun ile karşılaştım kurulum ekranında iken ülkemi seçiyorum ve sonra ekran bir anda gri oluyor.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #12 @Berk efe Hata kodu falan, ekranda hiç mi yazı yok?
B Berk efe Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2023 #13 Umut Nas dedi: @Berk efe Hata kodu falan, ekranda hiç mi yazı yok? Genişletmek için tıkla... Kanka bu hatayı düzelttim ama internet yok ya.
Umut Nas dedi: @Berk efe Hata kodu falan, ekranda hiç mi yazı yok? Genişletmek için tıkla... Kanka bu hatayı düzelttim ama internet yok ya.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.943 Çözümler 83 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Pro İnsider Preview (Canary) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #14 Berk efe dedi: Kanka bu hatayı düzelttim ama internet yok ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü yazın. Ayrıca internet sorunu için yeni konu açmalısınız.
Berk efe dedi: Kanka bu hatayı düzelttim ama internet yok ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü yazın. Ayrıca internet sorunu için yeni konu açmalısınız.