i7 4790 GTX 1050 Valorant'ta 100 FPS normal mi?

caylus

Decapat
Aşağıdaki sistem de aşırı düşük FPS alıyorum sorun ne acaba bir bileşen mi yetmiyor yardımcı olur musunuz? Valorant da fight atarken 90-100 FPS'lere düşüyor normal yerler de boşken 140-150. b ye basınca silah alma yerin e 90 FPS'lere düşüyor.

Intel ® core™ i7-4790 3.60 GHz 8M 1150p işlemci i7 4790 3.60GHz 8M 1150p.
ASUS GeForce GTX1050 GDDR5 2 GB 128bit DX12 NVIDIA ekran kartı.
256 GB SSD.
16 GB RAM.
Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM hard disk.
Frisby 400W 122cm siyah power Supply güç kaynağı.
ESC Casper H81H3-M7 anakart.
144Hz monitör.

Bir tık gariplik var normalde o işlemci ile 180-200 FPS alınması lazım belki sıcaklık yüzünden frekans düşüyor olabilir. Ya da ayarlarınız yüksek ise düşürün GTX 1050 eski dönemdeki kadar güçlü bir kart değil artık.

Ayarlarım düşük fakat ekran kartımı değiştirmem gerekiyor var mı öneriniz acaba veya bu sisteme takılıacak ekran kartları. Sıcaklık ddğerleri normal ekran kartının yani CPU'ya bakmayı bilmiyorum hangi programdan vs. görürüm.

Ayarlarım düşük fakat ekran kartımı değiştirmem gerekiyor var mı öneriniz acaba veya bu sisteme takılıacak ekran kartları. Sıcaklık ddğerleri normal ekran kartının yani CPU'ya bakmayı bilmiyorum hangi programdan vs. görürüm.

MSI Afterburner ile bakabilirsiniz oyun içinden Valorant gibi oyunların tek odağı işlemci sonra ekran kartıdır. Yani ekran kartınızı değiştirdiğiniz zaman FPS artacaktır tabii ama zamanla işlemci değiştirmenizde gerecektir yüksek 250+FPS istiyorsanız.

MSI Afterburner ile bakabilirsiniz oyun içinden Valorant gibi oyunların tek odağı işlemci sonra ekran kartıdır. Yani ekran kartınızı değiştirdiğiniz zaman FPS artacaktır tabii ama zamanla işlemci değiştirmenizde gerecektir yüksek 250+FPS istiyorsanız.

MSI Afterburner'de göremiyorum ki CPU'ya anlatır mısın?

GTX 1050 ekran kartından daha üzeri bir ekran kartı takmak istersen elinde sonunda işlemcini yükseltmen gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı