i7 4790 GTX 1050Ti sisteme anakart RAM ve işlemci soğutucu önerisi

Hakankrck41

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar.

i7 4790 3,60 GHz işlemcim ve GTX 1050 Ti 4 GB tek fan ekran kartım var.

Bu iki bileşenle uyumlu anakart, RAM ve işlemci soğutucu istiyorum. Pek bilgim olmadığı için hangi anakart uygun hangisi değil bilmediğimden size danışmak istedim.
Amacım bu sistemle oyun oynayıp yayın yapmak. Rahat, yormadan oynatacak ve yayın yaparken sorun yaşamayacağım bileşenler istiyorum.

Bu arada benim buldugum bir anakart var, sizce nasıl ve işlemcimle uyumlu mudur?

Bütçe: 2000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar.

i7 4790 3,60 GHz işlemcim ve GTX 1050 Ti 4 GB tek fan ekran kartım var.

Bu iki bileşenle uyumlu anakart, RAM ve işlemci soğutucu istiyorum. Pek bilgim olmadığı için hangi anakart uygun hangisi değil bilmediğimden size danışmak istedim.
Amacım bu sistemle oyun oynayıp yayın yapmak. Rahat, yormadan oynatacak ve yayın yaparken sorun yaşamayacağım bileşenler istiyorum.

Bu arada benim buldugum bir anakart var, sizce nasıl ve işlemcimle uyumlu mudur?

bütçe: 2000 TL.
İşlemciniz ile uyumlu değil ve ayrıyeten alacağınız her anakart ile o işlemciye OC yapamazsınız önerim 2.elden satıp minimum R5 1600 almanız.
Uğraşmazsanız RAM ile soğutucu yeterli olacaktır.

Hocam işlemciniz ve ekran kartınız yayın açmak için müsait.
Ben 6500 ve 1050 Ti ile yayın açanı gördüm ve akıcı bir şekilde oyununu oynayabiliyordu. Sizin işlemciniz 6500 işlemcisinden daha güçlü.
Bence yüksetme olarak RAM yükseltmesi yapabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/gigabyt...-mhz-oc-ddr4-am4-atx-anakart-p-HBCV0000098P87

Hayır, uyumlu değildir.
Ama yüksetme yapacağım derseniz 2. el 1600, B450 ve 16 GB RAM alınabilir.

Bunları alabilirsiniz attığınız anakart uyumlu değil.

Herhangi bir DDR3 1600 MHz bellek alabilirsin. Anakart ve işlemci soğutucusunu kendim de kullanıyorum.
Bu arada bu işlemci için sakın özelliği fazla diye ikinci el anakart alma. Benim önerdiğim anakart hem sıfır, hem MSI marka, hem de 2 yıl garantili. H81 yonga seti fazla fazla yeterli senin için.
Bu arada belleklerin markası Ramtech diye burun kıvıranlar olacaktır. Ancak bu belleklerin üretimini Kingston yapıyor. Üzerindeki çipler Kingston marka. Bu belleklerden 2x8 GB alırsan işini fazlasıyla görecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı