5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 22 Haziran 2022 #11 Mortis06 dedi: Dostum arkadaş bir bütçe belirtmemiş ve daha ucuza sıfır olarak yok, ek olarak işlemcisi 4790k olmadığı ve arkadaşında SLI'ya da CrossFire yapma düşüncesi olmadığına göre Z87 gibi bir ikinci el anakart sadece riskli ve gereksiz bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bende zaten tavsiyem değildir dedim. @Mortis06
Mortis06 dedi: Dostum arkadaş bir bütçe belirtmemiş ve daha ucuza sıfır olarak yok, ek olarak işlemcisi 4790k olmadığı ve arkadaşında SLI'ya da CrossFire yapma düşüncesi olmadığına göre Z87 gibi bir ikinci el anakart sadece riskli ve gereksiz bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bende zaten tavsiyem değildir dedim. @Mortis06
tony03 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #12 cenkkk dedi: Anakartı tamir ettirin çok daha ucuza gelir. Sıfır 1150 anakart alınmaz. Genişletmek için tıkla... @cenkkk hocam nasıl tamir ettirebilirim?
cenkkk dedi: Anakartı tamir ettirin çok daha ucuza gelir. Sıfır 1150 anakart alınmaz. Genişletmek için tıkla... @cenkkk hocam nasıl tamir ettirebilirim?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 22 Haziran 2022 #13 tony03 dedi: @İzmirkartali işlemciyi sattığım taktirde hangi anakart ve işlemciyi almalıyım sizce işimi görecek şekilde uygun fiyata. Genişletmek için tıkla... Bence 3-5w TDP'si olan mini PC'ler yeter size. Android TV Box da olabilir.
tony03 dedi: @İzmirkartali işlemciyi sattığım taktirde hangi anakart ve işlemciyi almalıyım sizce işimi görecek şekilde uygun fiyata. Genişletmek için tıkla... Bence 3-5w TDP'si olan mini PC'ler yeter size. Android TV Box da olabilir.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #14 tony03 dedi: @cenkkk hocam nasıl tamir ettirebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart soket tamiri yapan yerler var, bilgisayarcıları araştırın. anakart soket tamiri - Google'da Ara
tony03 dedi: @cenkkk hocam nasıl tamir ettirebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart soket tamiri yapan yerler var, bilgisayarcıları araştırın. anakart soket tamiri - Google'da Ara