Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyordum ancak forumda öğrendiğim kadarıyla PSU düşük kalacağı için yeni bir PSU da alacağım.
Ekran kartı ve PSU'yu mümkün olduğunca sıfır almayı düşünüyorum.
Çok üst düzey oyunları oynamayacağım ama yine de oyunlarda sorun çıkarmasın yeter. FM23 vb oyunlar oynayacağım.
Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyordum ancak forumda öğrendiğim kadarıyla PSU düşük kalacağı için yeni bir PSU da alacağım.
Ekran kartı ve PSU'yu mümkün olduğunca sıfır almayı düşünüyorum.
Çok üst düzey oyunları oynamayacağım ama yine de oyunlarda sorun çıkarmasın yeter. FM23 vb oyunlar oynayacağım.
XPG PYLON, Bronz sertifikalı bir Güç Kaynağından fazlasını sunar. Yüksek verimli DC-DC dönüştürücüler ve 4 farklı watt seçeneğindeki sürekli güç, onu tüm kullanımlar için ideal bir PSU seçimi haline…
AEROCOOL 600w Vx Plus Ae-vxp600 12cm Fanlı Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ekran kartı olarak sıfır zaten bu bütçede yok gibi bir şey. 2. el 1060 6 GB, 1650, 1650 Super tercih edilebilir. RX serisi de alınabilir ama kontrol etmeden almayın, sıkıntılı modelleri ellerinden çıkarmak isteyenler olabiliyor. RX 500 serisi de bi tık sorunlu bir seri.