i7 4790 İşlemci Halen Alınır mı?

İ7 4790 piyasadaki tüm ekran kartlarını besleyecek güçte hala. Kesinlikle alınır ölü yatırımda olmaz. Eski nesil olması sıkıntı çıkartmaz.
Bişey danışacağım.Hp 8061 isimli anakartım var fakat bu anakarta başka ekran kartı takınca görüntü vermiyor.Acaba biosdan veya başka bir şekilde yaparak bu sorunu giderebilir miyiz.

4790k ve Z97 Deluxe kullanıyorum şu anda.

Sıfırdan bilgisayar toplayan bu işlemci ve anakartı tercih etmemeli. Tabii ki de biliyorum işlemcinin özellikleri. Ama ileriye yönelik bir sistem olmaz.

Adamın işlemcisi 4 serisi İ3'tür. Elinde 4 seriye uygun anakart vardır, o zaman 4790 veya 4790K öneririm. Umarım anlatabilmişimdir.

Bi önceki mesajımdaki anakart sorununa çözüm var mıdır ?

HP ProDesk 400 G3'e sahibim. Sistemi satıp 2. el olarak bir sistem almak istiyorum. i7 4790 gibi DDR3 sistem alma kararındayım. Böyle bir zamanda oyunları kasmadan oynar mıyım?
ekran kartı koymasan bile pubgyi 32 fps oynarsın yani 1 gb 64 bit ekran kartı 720pde 60 fps oynarsın ama 4gb bi kert koy 1080pde 100 fpsden aşağı inmez ama işlemciyi bi oveclocklıcaksın önce sonra full time oyun diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…