Sistemim.
i7-4790
RX 560.
8 GB DDR3.
Anakarta ise Casper Nirvana desktop yazıyor.
Şu anki sistemime yeni bir işlemci almak istiyorum biliyroum i7-4790 hala güçlü ama DDR4 bir sisteme geçmek istiyorum önerilerinize açığım fiyat aralığı önemsiz.
Ryzen veya Intel fark etmez.
Sistemim.
i7-4790
RX 560.
8 GB DDR3.
Şu anki sistemime yeni bir işlemci almak istiyorum biliyroum i7-4790 hala güçlü ama DDR4 bir sisteme geçmek istiyorum önerilerinize açığım fiyat aralığı önemsiz.
Sistemim.
i7-4790
RX 560.
8 GB DDR3.
Sistemim.
i7-4790
RX 560.
8 GB DDR3.
Kimse PSU sormamış. Casper olduğu için muhtemelen 350W dandik bir PSU kullanılmıştır. Ayrıca işlemci değişiminde anakart ve RAM masrafı da olacak. İleride ekran kartı değiştirildiğinde PSU sorun çıkaracak.
Bütçe belirtip yükseltme önerisi konusu açmanız daha mantıklı olacaktır.
Kimse PSU sormamış. Casper olduğu için muhtemelen 350W dandik bir PSU kullanılmıştır. Ayrıca işlemci değişiminde anakart ve RAM masrafı da olacak. İleride ekran kartı değiştirildiğinde PSU sorun çıkaracak.
Bütçe belirtip yükseltme önerisi konusu açmanız daha mantıklı olacaktır.