İ7 4790 RX 580 sistemde YouTube'a girecekken ekran mor oldu

byzzantion

Megapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz
Card name: Radeon RX 580 8GB 256Bit GDDR5 DUAL-RX580-O8G
Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
Memory: Kingston 8x2GB 1600MHZ DDR3 Ram KVR16LS11-8 (PC3-12800)
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit
Meslek
Öğrenci
Merhaba, az önce Firefox'u açtım YouTube'a girecekken ekran bir anda tamamen mor oldu. Geçen günlerde de tamamen gökyüzü mavisi olmuştu. Ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum ama sebebi nedir sizce?
Not: Ekran kartı sürücülerim güncel ve önceki sürümleri de yükleyip sorunun geçip geçmediğine bakmıştım düzelmemişti.
photo_2023-04-15_16-33-24.jpg

Sadece YouTube'da mı oluyor? Eğer evet ise sorunun yazılımsal olma şansı var ama hayır ise donanımsal büyük ihtimal ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece YouTube'da mı oluyor? Eğer evet ise sorunun yazılımsal olma şansı var ama hayır ise donanımsal büyük ihtimal ile.
Sadece YouTube değil, örneğin CS:GO oynarken de gökyüzü mavisi olmuştu ekranım. Sorunun ben de donanımsal olduğunu düşünüyorum ama servise 5 kere götürmeme rağmen sorun yok biz test ettik deyip geri gönderdiler. Bu sorun sürekli olan bir sorun değil ki. Ara ara oluyor ama çok sinir bozucu.

Sadece YouTube değil, örneğin CS:GO oynarken de gökyüzü mavisi olmuştu ekranım. Sorunun ben de donanımsal olduğunu düşünüyorum ama servise 5 kere götürmeme rağmen sorun yok biz test ettik deyip geri gönderdiler. Bu sorun sürekli olan bir sorun değil ki. Ara ara oluyor ama çok sinir bozucu.
DDU ile driverinizi tamamen kaldırıp yükleyin.

Merhaba, az önce Firefox'u açtım YouTube'a girecekken ekran bir anda tamamen mor oldu. Geçen günlerde de tamamen gökyüzü mavisi olmuştu. Ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum ama sebebi nedir sizce?
Not: Ekran kartı sürücülerim güncel ve önceki sürümleri de yükleyip sorunun geçip geçmediğine bakmıştım düzelmemişti.Eki Görüntüle 1741127
Karttan değil , görüntü kablonuzdan kaynaklanıyor.

Çok emin değilim Ama Servis Sorun Yok dedi ise Monitör de sorun olabilir Başka monitör ile deneyebilirsiniz.

DDU ile driverinizi tamamen kaldırıp yükleyin.

Denemiştim işe yaramadı.

Karttan değil, görüntü kablonuzdan kaynaklanıyor.

Görüntü kablosunda sorun olunca bilgisayar gücü kesiyor mu ki? Çünkü hiçbir işlem yapamıyorum.

Çok emin değilim Ama Servis Sorun Yok dedi ise Monitör de sorun olabilir Başka monitör ile deneyebilirsiniz.

Monitör değiştirmiştim fakat yine sorun devam etmişti maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı