Teşekkürler cevabınız için. Hepsini Hepsiburada'dan hesaplayınca çok az yüksek oluyor, o yüzden farklı sitelerden daha uygun şekilde almayı düşünüyorum. Ne olur ne olmaz, ürünlerin doğruluğunu teşhis etmeniz adına linkleri de aşağıya ekliyorum.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
MSI B550M PRO-VDH AM4 DDR4 4400(OC) HDMI DP VGA M.2 USB3.2 MATX Anakart ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
Evet haklısınız. Çok fazla oyun oynamıyorum ama ileride ekran kartını da güncelleyebilirim (4000 serisi çıktığı zaman, daha da önemlisi kendi fiyatına piyasada bulunursa), şu an uçuk fiyatlar ödeyip bu "dolandıcılık" durumunu desteklemek istemiyorum. Genelde 3D tasarımla ilgileniyorum, fazla komplex tasarımlar yapmadığım için biraz sabr edebilirim.
@Carbage arkadaşımızın önerisi üzerine güncelleme yapacağım gibi duruyor. Cevabınız için teşekkür ederim.
Bir de şunu sormak isterim,
@mrbbenkayn arkadaşımızın önerdiği Intel i3 10100F işlemci ile AMD Ryzen 5 arasında çok fazla fiyat farkı var. Sizce buna değer mi?