İ7 4790 sistem güç kesintisi sonrası CS:GO girmeme sorunu

MustafaBurak

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar herkese. Hemen konuya gireyim. CS:GO oynarken elektrik kesildi ve bilgisayarım kapandı. Elektrik geldiğinde bilgisayarımı açtım steam'ı açtım fakat ne CS:GO olsun ne de başka bir oyun olsun herhangi bir oyuna giriş yapamıyorum. Giriş yapılıyor diyor fakat bir süre sonra hiç bir şey olmuyor. Ne hata alıyorum ne de geri bildirim. Birde elektrik gidip geldikten sonra League of Legends açıp deneyim dedim fakat onda da hata alıyorum. Elektrik kesilmeden önce League of Legends da oynadım CS:GO da oynadım. Herhangi bir hata herhangi bir problem yoktu acaba bilgisayarımda bir hata mı meydana geldi ? Format atılması mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özelliklerim:
  • İşlemci = İntel core i7 4790
  • Anakart = Asus Z97pro gamer
  • Ekran kartı = AMD Readon R9 200 series
  • RAM = 8 GB DDR3
hata1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisine girip ekran kartına bakar mısın?
Eğer bilgisayarın ekran kartını göremiyorsa veya ekran kartın bir şekilde zarar gördüyse bunun gibi bir sorun yaşayabilirsin.
Eğer ekran kartın gözüküyorsa yeni sürücüyü indirip kurmayı ardından bilgisayarını tekrar başlatıp oyunu çalıştırmayı dene.

Ekran kartın zarar görmüş olabilir ama yanmış olsaydı görüntüyü hiç alamazdın tekrar başlattığın zaman. Yazılımsal olması daha muhtemel.

Aygıt yöneticisine girip ekran kartına bakar mısın?
Eğer bilgisayarın ekran kartını göremiyorsa veya ekran kartın bir şekilde zarar gördüyse bunun gibi bir sorun yaşayabilirsin.
Eğer ekran kartın gözüküyorsa yeni sürücüyü indirip kurmayı ardından bilgisayarını tekrar başlatıp oyunu çalıştırmayı dene.
Ekran kartımda herhangi bir problem yok bilgisayarım ekran kartını görüyor. Sürücülerde güncel

Yazılımın çalışması için gerekli dosyalar bozulmuş olabilir.
Dosyalar bozulduysa ne yapmam gerekiyor formatmı atmalıyım ne yapmalıyım ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı