i7 4790 sistem ile PS4 takas edilmeli mi?

eyp_sahinn

Decapat
Daha fazla  
2. ele satışa koyduğum bilgisayarıma PS4 takas teklifi geldi ve aklım bayağı bir karıştı. Takası kabul etsem arkadaşlarımla PC oynayamayacağım kabul etmezsem de arkadaşlarımla PC'den oynamaya devam edebileyeceğim. PS4 takasını kabul edip onu tekrar takaslayabilir miyim? Eminim ki şu anki bilgisayarımdan daha iyi bir şey alabilirim.

İlanlar

PS4'ü baya iyi incele sorunu var mı yok mu bak. Elindeki işlemciye göre diğer parçaları az çok tahmin edebiliyorum. Baya iyi teklif ve alıcıya sor bi durumu hakkında.

PS4'ü bayağı iyi incele sorunu var mı yok mu bak. Elindeki işlemciye göre diğer parçaları az çok tahmin edebiliyorum. Bayağı iyi teklif ve alıcıya sor bir durumu hakkında.

Kontrolleri ne üzerine yapmalıyım PS hakkında hiçbir fikrim yok.

Parlak kasa almanızı pek tavsiye etmiyorum. Fiyat konusunda pek fikrim yok ama ben olsam uğraşmazdım. Arkadaşlarım ile oyun oynamaya devam ederdim.

Takası kabul edip onu başka PC'lerle takaslayamaz mıyım? Veya bu sisteme göre daha hızlı satılmazmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…