i7-4790 Sistem LoL'de düşük FPS veriyor

Brkberke

Kilopat
Daha fazla  
Selam sistemim 16 GB RAM, i7 4790, GTX 1050 Ti normalde sitelere ve performanslara baktıgımda yüksek ayarlarda 150 üstü alıyor fakat benim sistemimde ort-düşük ayarlarda FPS 90 ile 120 arası kalıyor. FPS Calculator for Hardware, PCs, and Laptops - How Many FPS sitelerinde ise orta ayarlara 200 diyor FPS değerlerimi düzeltme şansım var mı teşekkürler.

Normal alıyosunuz oyun daha yeni başladığında etraf sakinken 200 fps vs. alırsınız. Onun dışında minyonlar falan gelince ve takım savaşlarında düşer.

Hangi oyundan bahsediyorsunuz ve monitörünüz kaç hzdir?

Çok teşekkür ederim sıkıntı var diye düşündüm de normali buysa sıkıntı yoktur zaten ekran kartının da performansı düşmüştür.

Normal değil 120 130 altına inmemesi lazım bu makinenin.

Çok teşekkür ederim sıkıntı var diye düşündüm de normali buysa sıkıntı yoktur zaten ekran kartının da performansı düşmüştür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki teste göre en yüksekte 150 200 fps rahat alıyor ama gtx 1050 kullanılmış sizin ekran kartınız daha iyi tabi aramda daha yüksek fps olması normal belki sihirdar vadisiyle de alakalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…