i7 4790 Sisteme GPU önerisi

Bütçe
4000
1660S ile 1660 Ti aynı fiyata satılıyor. Hangisi daha iyidir?

Yani 1660S kullanan arkadasim R5 3600 kullaniyor seninkiyle %10'luk bir fark var cok etki edecegini sanmam.

Maalesef işlemcideki %10'luk fark anakarttan ve RAM'den gelen farklarla birleşip kartopu etkisi yaratıyor ama yapabileceğim bir şey yok. R5 3600 anakartı PCI 3.0 ve DDR4 olur. O 80 alıyorsa bana 70 gelir.

Kronik sorunlu kart hocam WattMan hatası aldım birçok kez.

WattMan yazılımsal bir sorun zaten bu cogu AMD kartlarinda var bende muzdaribim RX 5500XT de RX 580 de hepsinde yasadim.

Maalesef işlemcideki %10'luk fark anakarttan ve RAM'den gelen farklarla birleşip kartopu etkisi yaratıyor ama yapabileceğim bir şey yok. R5 3600 anakartı PCI 3.0 ve DDR4 olur. O 80 alıyorsa bana 70 gelir.

Şu anki karttan iyidir ama tercih edebilirsin ileridede işlemci upgradei yapabilirsin 5. 6. nesile yukseltmek gibi.

WattMan yazılımsal bir sorun zaten bu cogu AMD kartlarinda var bende muzdaribim RX 5500XT de RX 580 de hepsinde yasadim.

Şu anki karttan iyidir ama tercih edebilirsin ileridede işlemci upgradei yapabilirsin 5. 6. nesile yukseltmek gibi.

Anakartıda upgrade etmen gerekebilir sanırım 1151 soketin Max işlemcisi 4790.

E hocam 4K bütçem var dedim işlemciyi degistirsem bütün bilgisayar değişmiş olacak
i7 4790K versiyon var o daha iyi ama 1 2 FPS için değmez.
Ayrıca WattMan dediğiniź şey nedir tam olarak?

E hocam 4K bütçem var dedim işlemciyi degistirsem bütün bilgisayar değişmiş olacak
i7 4790K versiyon var o daha iyi ama 1 2 FPS için değmez.
Ayrıca WattMan dediğiniź şey nedir tam olarak?

Ayni fikirdeyim hocam 5-10 FPS bir zarar vermez WattMan ise yazilimsal bir sorun AMD kartlarda yazilim cakismasi sonucunda olusabiliyor video izlerken oyun oynarken rastgele mavi ekran veriyor sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…