i7-4790 sisteme SSD önerisi

Aslında şans hepsinde olmuyor ama kronik sorunlu olabilir bende 2 tane var sıkıntı çekmiyorum.

Lakin kendisi hızlıca sağlığı düşen bir model ne yazık ki. Düşük bütçeye SATA olarak Patriot Burst ya da Apacer daha mantıklıdır. Yüksek bütçe için ise Samsung.

Lakin kendisi hızlıca sağlığı düşen bir model ne yazık ki. Düşük bütçeye SATA olarak Patriot Burst'ya da apacer daha mantıklıdır. Yüksek bütçe için ise Samsung.

O markaların teknik desteği nasıl oluyor ülkemize yakın zamanda geldi galiba.

O markaların teknik desteği nasıl oluyor ülkemize yakın zamanda geldi galiba.

Patriot yeni gelmedi. Apacer ise 2019'dan beri aktiftir. Kendileri kötü değildir. F/P klasmanında kalite olarak tatmin edici düzeyde.

Bütçe varsa bunu öneririm.
Biraz daha uyguna yine çokça önerdiğimiz güzel bir model. Geçenlerde güzel indirimdeydi keşke o zaman alsaydın.
Bütçeyi düşürerek ilerlediğimizde bu model gayet güzeldir. Bunun aşağısı burst, apacer falan.

SanDisk'in fiyatı uygunmuş. Şahsen Patriot yerine SanDisk Ultra'yı seçerdim.

Patriot'un fiyatına ne olmuş öyle? Ben linke girip bakmamıştım, karaborsaya düşmüş resmen. O fiyatta asla alınmaz. Ultra 3D daha iyi bir model zaten.
Sanırım fazla talep olunca fiyatı ciddi artmış. Ülkemin fırsatçıları şaşırtmıyor artık.

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim, gayet aydınlatıcı oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…