i7 4790 ve GT 730 sistem yükseltme

600 w veya 550 gibi bir psu alacam Ekran kraatı olarak rx 570 alabilirim ocak 5 ine kadar ne kadar para biriktirebilirsem ama toplam psu ile beraber 1200 tl olacak şu an msi armor rx 570 indirimde veya olmasada 950 tl gibi bir fiyatı var veya rx 580 dual core asus markalı olanı alıcam

Bende sapphire rx590 öneririm ama bende hp pro kasa i7 3770 için almıştım ekran kartını kasaya sığmadı. Senin kasanı bilmiyorum ama casper dediğin için gene sorun çıkabilir ekran kartı alacağın zaman ölçülerine dikkat etmen gerekiyor eski kasalar için.

Ya vatan computer a gitiğimde veya aradığımda kimisi pc express olmaz kimi olur diyor en kesin bilgileri siz değerli pc sever arkadaşlardan öğrendim çok teşşekür ediyorum .
Evet kesinlikle katılıyorum dediğiniz gibi çünkü 8 gb bi rx 580 veya rx 570 alsam sığmayacağını biliyorum he kasam casper i7 4790 kasalar yazınca çıkıyor sahibinden de veya fotoğraf olarak da atarım
Saphire pek güvenemiyorum arkdaşlarımdan kullanan 4 kişiden 3 beğenmediklerini veya çok ısındıklarını söylediler .

Nakit alacaksanız 2. el de bakabilirsiniz. Ama letgo, sahibinden gibi yerlerden ziyade forumların 2. el sayfalarından referanslı kişilerden bakın. Çok iyi fiyata bulabilirsiniz. Mesela 700 lira civarına GTX 970 bile bakabilirsiniz.

Ya şöyle söyleyim şimdi bütçe olarak net 1200 en en fazla 1300 üm mesela vatan biligsayarda rx 570 şuan 856 tl ye satılıyor 4 gb 256 bit armor versiyonu atıyorum inidirim biti 950 tl ye satılıyor yani psu ya ayırcağım para en fazla 400 tl olur en az da 350 ama ekran kartına 850 tl den başlayıp 1000 e kadar max çıkabilirim 2 ci el olarak ise ne yaparım hiç bilmiyorum

Adamın elinde 220 W PSU var kalkmış RX580 önermişler üstelik 1400 TL. O fiyata RX 590 satılıyor. Ama konu o değil. RX 580 ile 220W PSU nasıl aynı sistemde olacak çok merak ediyorum.

Bu bütçeye RX570, 500W FSP PSU ve 8 GB RAM ilavesi yeterlidir.

yok dostum zaten Rx 570 veya 580 alırsam psu ile beraber aynı gün alıp monte etiricem yani 220 w ile kendimi batırmaya çalışmam

Düzgün okuyun lütfen. Değiştireceğini söylemiş zaten ben sadece o bütçeye uygun olduğunu düşündüğüm ekran kartlarını önerdim.
''PSU değiştireceğim arkadaşlar 220W Casper PSU var onu değiştirmem elbet gerekiyor sizlerin de yorumlarınızı okuyarak sistemimi düzelteceğim.''

Düzgün okuyun lütfen.
''PSU değiştireceğim arkadaşlar 220W Casper PSU var onu değiştirmem elbet gerekiyor sizlerin de yorumlarınızı okuyarak sistemimi düzelteceğim.''
O alacağı PSU da bu bütçe içinde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…