i7 4790 ve GT730 Sistem GTA 5 Oynatır mı?

Aynen benim kandığım gibi kanmayın 4000 T'ye i7 2 GB Ekran kartlı dizüstü aldım lanet olsun o kadar kötü ki GTA 5'i açıyor ama çözünürlük düşük ve her şey lowda 22 FPS falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle seni tebrik ediyorum. İkinci olarak bu konuyu açan sevgili arkadaşa şunlara söylemek istiyorum:
1- Kesinlikle ama kesinlikle ''Marka'' bilgisayar tavsiye etmiyoruz. Çünkü marka bilgisayarlarda " Bakkal" mantığı olduğu için bileşenler kalitesiz ve dengesizdir.
2- Eğer bütçen 2000 TL ve altındaysa alttaki videoyu izlemeni öneririm. Onun dışında daha iyi bir bütçen varsa sayfanın sağ üst köşesinde arama bölümüne gelerek fiyatı yazarsan yaklaşık olarak üç bin(!) tane sistem tavsiyesi bulabilirsin.
3- Son olarak da sistem alırken öncelik ekran kartıdır sonra işlemci vs. gelir. Youtube'da ekran kartı modelini yazarak oyunlarda hangi işlemcilerle nasıl performans alındığı hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…