i7 4790 ve GTX 1050 Ti sistem takılma problemi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar ben 5 sene önce hazır bir bilgisayar almıştım ve normal bir şekilde hiç sorun yaşamadan oynuyordum. Takılma ve donma olmuyordu. Bilgisayarın bir kaç parçasını yenilemek istedim ve buna ekran kartı ve powerdan başladım fakat ekran kartını yeniledikten 1 ay sonra takılmalar donmalar oldu ve durum 2 yıldır böyle. Hiçbir çözüm bulamadım.
Mesela GTA 5'e giriyorum FPS değerleri vs. çok iyi ama oyun oynatmıyor, kendini her 10 saniyede en az 1 kere donuyor ve çok rahatsız ediyor. Haritanın ilerisi yüklenmiyor vs.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Sistemim aşağıda;

Değişen parça
Ekran kartı GT 730 -> GTX 1050 Ti + 600W PSU

• İşlemci: Intel Core i7 4790
  • Anakart: Hazır olduğu için CPU-Z'de Casper bilgisayar sistemleri A.Ş yazıyor.
  • RAM: DDR3 1X8 GB (markası yazmıyor) NB frequency: 3591 MHz | DRAM frequency: 741 MHz
  • Ekran kartı: GTX 1050 Ti
  • Hard disk: 1TB WDC WD10EZEX-00BN5AQ
  • İşletim sistemim: Windows 10 Home

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun esnasındaki işlemci ve ekran kartı sıcaklık durumu nedir. Görüntü paylaşırmısın?

Sorun bence harddiskte zamanla eskimiş olabilir.
ben de öyle düşünüyorum o yüzden yenileceyeceğim
Oyun esnasındaki işlemci ve ekran kartı sıcaklık durumu nedir. Görüntü paylaşırmısın?
after burner ile ayarları ayarlamama rağmen oyun esnasında sol üstte gözükmüyor nasıl halledebilirim
Monitörünü öğrenebilir miyim ?
Modeline nerden bakabilirim ?
Sorun bence harddiskte zamanla eskimiş olabilir.
harddisk iyice gitti ve ssd siparişi verdim bakacaz duruma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…