i7 4790 ve GTX 1080 Ti sisteme PSU önerisi

Anakart aşağıdaki gibi ASUS M70AD TR005-S hazır sistemindeki H-81M anakartı ama gördüğünüz gibi 24 PIN ana güç girişi yerine böyle bir ana güç girişi tercih etmişler. Recep Baltaş abimin dediği gibi parçalı bir ana güç girişi şeması var. Yani bana en az:
3 adet 4 PIN
1 adet 6 PIN
3 adet 8 PIN
ve 3 Adette Molex giriş gerekli.
1941050.jpg

Sharkoon SS CoolZero ya da HighPower GD+ 750W. Ben de bu iki modelden birini alacağım
Sharkoon güzel duruyor önerir misiniz? daha önce duymadım markayı güvenilir midir?

Sharkoon SS CoolZero ya da HighPower GD+ 750W. Ben de bu iki modelden birini alacağım
Sharkoon güzel duruyor önerir misiniz? daha önce duymadım markayı güvenilir midir?

Yanlışlıkla 5 kere yolladım kusura bakmayın :(

Bu anakart harici PSU desteklemiyormuş yani güç kaynağı değiştirmek gibi bir şansınız yok konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı