İ7 4790 ve GTX 960 tabanlı sistem toplama

Atolay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben universiteye hazirlaniyorum. Bu yılın sonunda bilgisayar muhendisligini kazaninca bir bilgisayar toplayacagim baştan aşağıya. Ve bu sistem sizce iyimi kotumu nasil daha iyi olabilir fiyat cok abartilmadan, size bunu sormak istedim.
Simdiden tesekkurler.

• Intel Core I7 4790 Soket 1150 3.6 Ghz
  • Msi Z97 Gaming 7 3200 mhz (o.c)
  • Seagate 1 tb barracuda
  • AOC E2461fwh Genis ekran
  • Kingston 120 gb V300 SSD
  • Everest DLK 5110 Gaming Klavye
  • Everest SGM X-7 Gaming Mouse
  • Cooler Master Hyper 212Evo
  • MSI Gtx 960 Gaming 2g 2gb Gddr5 dx12 ekran kartı
  • Gskill Ripjawsx 8gb (2x4) 1600mhz dual kit
  • Thermaltake Level 10 Gt Snow Edition Kasa
  • Thermaltake smartpower 80 plus bronze güc kaynagi
Toplamda 4 bin tl kusur bir fiyat tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 bin TL lik sisteme GTX 970 sığdırılabilir. Yada GTX 960 yerine GTX 770 alabilirsiniz daha performanslıdır fakat GTX 960 da Yeni mimari düşük güç tüketimi mevcut. Eğer Ağır oyun oynayacak isen ekran kartını GTX 970 yapmanı tavsiye ediyorum. Ayrıca işlemciden belli O.C yapmayacaksın sanırım hyper 212 ağır O.C için diye biliyorum. İlla soğutucu alıcam diyorsan TX3 evo gayet yeterli olacaktır.

Bende arasında kalmıştım zaten aşırı bir fiyat farkida yok. 970'i dusunebilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarti degistircegime islemciyi 4790K modelini dusunsem nasil olur?Kasa konusunda ben kendim para biriktiriyorum yani onu almak istiyorum.Ama tabi pahali bu degisebilir haklisiniz.Ekran kartindaki 2 gb bellek benimde kafami bozdu diyebilirim.En iyisi onu Msi Gtx 970 modeli ile degistirmek.Tesekkurler yorumun icin ve tavsiyen icin :)

Tabi ilk basta onu dusunuyodum sonra bu kasayi gorunce baya bir alma istegi geldi acikcasi :D Baya şık ve uzay gemisi gibi :D

öneri.png

Kasadan kısıp SSD'yi de çıkartırsanız monitör ve klavye mouse alabilirsiniz.

Oncelikle cok tesekkur ederim.Dediginiz şey cok mantikli sanırım oyle yapicam.Gonderdiginiz sistemde gayet iyi bu gönderdiginiz sistem ile sanirim performans dusuklugu yasamam ve fiyat performans acisindanda cok iyi olur degilmi?O konuda bir yorum yaparmisiniz :) Sayenizde iyi yonde baya degisti fikirlerim.

Oncelikle cok tesekkur ederim.Dediginiz şey cok mantikli sanırım oyle yapicam.Gonderdiginiz sistemde gayet iyi bu gönderdiginiz sistem ile sanirim performans dusuklugu yasamam ve fiyat performans acisindanda cok iyi olur degilmi?O konuda bir yorum yaparmisiniz :) Sayenizde iyi yonde baya degisti fikirlerim.
Şu haliyle gayet iyi bir sistem oldu. Dediğim gibi SSD'yi çıkarıp yerine monitör alabilirsiniz. Yine kasayı değiştirip klavye gibi değişik ekipmanlar alabilirsiniz. Önerdiğim kasa ve güç kaynağı gayet iyi ama kısmak için şunu da alabilirsiniz. Bu da gayet iyi :
http://www.vatanbilgisayar.com/cors...w-midt-atx-siyah-kasa.html?srt=UP#genel-bakis

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı