BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #11 Bilemiyorum, büyük ihtimalle olmaz herhalde, emin değilim açıkçası. Böyle bir şey yapma nedeni de anlam veremedim.
Bilemiyorum, büyük ihtimalle olmaz herhalde, emin değilim açıkçası. Böyle bir şey yapma nedeni de anlam veremedim.
RIPSHOT Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 366 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Nisan 2018 #12 BERWAR dedi: Bilemiyorum, büyük ihtimalle olmaz herhalde, emin değilim açıkçası. Böyle bir şey yapma nedeni de anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim ve kullanmaktan keyif aldığım bir makinenin açılışında yıllardır nefret duyduğum ve adını duyunca tiksindiğim bir marka isminin olması sinirimi bozuyorda. Biraz saçma ama nefret edince insan istemiyor
BERWAR dedi: Bilemiyorum, büyük ihtimalle olmaz herhalde, emin değilim açıkçası. Böyle bir şey yapma nedeni de anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim ve kullanmaktan keyif aldığım bir makinenin açılışında yıllardır nefret duyduğum ve adını duyunca tiksindiğim bir marka isminin olması sinirimi bozuyorda. Biraz saçma ama nefret edince insan istemiyor