J Jsburak Kilopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 Şöyle bir sistem düşündüm, önerileri alabilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2015
emirhan keleş Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 Sisteminiz gayet iyi olmuş.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 24 Ocak 2015 #3 Oyun içinse, işlemciyi İ5-4690K, http://www.vatanbilgisayar.com/cors...-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html kasa ve PSU'yu da verdiğim linkteki ürünle değiştirmeniz durumunda sisteme SSD de ekleyebiliyorsunuz. Bu bütçeye SSD almamak aleyhinize olur. SSD hakkında bilgi edinmek için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyun içinse, işlemciyi İ5-4690K, http://www.vatanbilgisayar.com/cors...-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html kasa ve PSU'yu da verdiğim linkteki ürünle değiştirmeniz durumunda sisteme SSD de ekleyebiliyorsunuz. Bu bütçeye SSD almamak aleyhinize olur. SSD hakkında bilgi edinmek için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
J Jsburak Kilopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #4 dediğiniz kasanın 550 w olması bu sisteme yeterlimidir acaba bide almısten i7 istiyorum sadece o yüzden
dediğiniz kasanın 550 w olması bu sisteme yeterlimidir acaba bide almısten i7 istiyorum sadece o yüzden
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 24 Ocak 2015 #5 Sisteme rahatça yetecektir. Oyun için topluyorsanız gerçekten İ7'ye gerek yok. Önerdiğim işlemci şu an İ5'in en üst düzeyi ve O.C de yapılabiliyor.
Sisteme rahatça yetecektir. Oyun için topluyorsanız gerçekten İ7'ye gerek yok. Önerdiğim işlemci şu an İ5'in en üst düzeyi ve O.C de yapılabiliyor.