i7 4790 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Maalesef cevap veremedim kusura bakmayın. İmla kuralları gerekçesi ile 1 günlük ceza yemiştim. Bugün sistemi Vatan Bilgisayar'dan aldım. Aldığım sistem ise bu şekilde. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizce topladığım sistem iyi mi kötü mü eleştirilerinizi alabilirim. Not: Ramlerimi Amazon'dan sipariş ettim daha ucuz olduğu için ramlerimde ilk resimde attığım Kingston Hyperx Fury (4X2) GB 1600 mhz CL10.Ramler elime ayın 29 unda ulaşacağı için şuan sistemi kullanamıyorum.

Gayet güzel, hayırlı olsun. CL 8 veya 9 olsa daha iyi olabilirmiş. i5'e o.c yapınca i7 oluyor diyenlere aldırış etmemen iyi olmuş. Hyper-Threading özelliğinden haberleri yok herhalde. Zaten 4.4 GHz'de çalışan bir işlemci, 5 yapmaları gerekir anca oda süper soğutma sistemin yoksa imkansız i5 için. O soğutmaya vereceğin parayla da i7 alırsın zaten. İleriye dönük bir sistem olmuş kısaca, i5'ler şuan için yeterli fakat bu işlemci sizi rahat rahat 6-7 sene götürür.

Teşekkür ederim aslında giderken aklımda i5 vardı ama son anda almışken en iyisini alayım sonuçta işlemci sürekli değişebilen bir parça değil dedim. Ramlerde Amazon üzerinde çok uygun fiyata bulduğum için kaçırmak istemedim açıkcası Cl9 olsaydı tabiki daha iyi olurdu ama çok aşırı bir performans farkı olmaz diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…