i7 4790 ve H97 Msi Gaming 3 vs FX 8350 ve Msi 970 Gaming Sistem Toplama

ivosmedya

Hectopat

Çok kararsızım X99 çipsetlere param yetmiyor. Eski jenerasyon X79 ile mi yoksa yeni Z veya H97 çipset ile mi video montaj tarzı render vs tasarım işlerinde daha çok performans alırım. Tabiki şu anda X79 anakart ve uyumlu işlemci bulmak zor bunları ikinci el almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GTX 970 mi GTX 760 mı? Render için mi oyun için mi bu sistem çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünkü benzer bir konumda sistemim dengesiz olmuş diye yorumlar aldım, fazla OC'den anlamadığım için maksimum yapacağım MSI'ın OC Genie özeliğini kullanmak olacaktır. Bu yüzden render modelleme ve tasarım işlerim için tabi arada oyun da oynarım. Crysis, Battlefield ve CoD serileri sadece hangi sistemi toplamalıyım? AMD OC ile yani 4.7 GHz de falan Intel performansını yakalar dediler, kafam çok karışık. Sisteme 4000 TL'ye yakın para verdikten sonra pişman olmak istemiyorum, nereden baksan DDR4'lere geçene kadar 4-5 yıl kullanırım.

2 ayrı konu açmana gerek yoktu, eski konudan devam edip raporla başlık değişimi isteyebilirdin. Konuları birleştirdim, bu konudan başka konu açmayınız.

Bütçeni biraz daha artırıp Intel sistemin ekran kartını GTX 970 yaparsan ideal bir sistem olur.

Ama geçen bir başlık da iki konu açınca birgün boyunca engellenmiştim o yüzden iki konu açtım.

Ekran kartının rendere vs tasarım işlerine katkısı nedir? Dünkü gibi MSI indirimden yararlanmak ayrıca oyunlarda da fps ile fazla ilgim olmadığından 750ti yapsam bana ne gibi bir dez avantajı olur?

@EK2001 evet orada yanlış yazmışım orada i7 4770k yazacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…