Arkadaşlar ben bilgisayarımı yükseltmek istiyorum. Genelde PUBG, CS:GO, Fortnite tarzı oyunlar oynayan birisiyim. 3000-4000 TL arası bir bütçe oluşturabilirim. Yeni bir PC almak yerine parçaları yükseltmek istiyorum ancak anakart ekran kartı RAM'ler. vs ne neye uyumludur, hangi ürünler birbiriyle daha iyi performans verir ve elimdeki parçalara neleri eklemeliyim neleri değiştirmeliyim gibi soru işaretleri var kafamda çünkü konu ile ilgili hiçbir teknik bilgiye sahip değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim sistemim:
Casper H81h3-M4 model anakart
ASUS R9 270X ekran kartı
i7 4790 3.60 GHz işlemci
8 GB DDR3 RAM (2X4GB)
Zalman ZM600 powersup
Zalman Z3 Plus kasa
Şimdi ben bu bahsettiğim oyunlarda daha yüksek FPS'ler alabilmek için elimdeki bu bütçeyle yeni bir PC almaya mı çalışmalıyım? Yoksa buradan kullanabileceğim parçalar var mı? Hangilerini yükseltmeliyim nasıl bir kombinasyon olmalı daha iyi performans için? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Benim sistemim:
Casper H81h3-M4 model anakart
ASUS R9 270X ekran kartı
i7 4790 3.60 GHz işlemci
8 GB DDR3 RAM (2X4GB)
Zalman ZM600 powersup
Zalman Z3 Plus kasa
Şimdi ben bu bahsettiğim oyunlarda daha yüksek FPS'ler alabilmek için elimdeki bu bütçeyle yeni bir PC almaya mı çalışmalıyım? Yoksa buradan kullanabileceğim parçalar var mı? Hangilerini yükseltmeliyim nasıl bir kombinasyon olmalı daha iyi performans için? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.